Dobrinja, Želimira Vidovića - Kelija

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Dobrinja

NOVOGRADNJA „Dobrinja Exclusive“, kvalitetan dvosoban stan vrhunske kvalitete i dvostrane orijentacije u novoizgrađenom rezidencijalnom naselju, POSLJEDNJI DOSTUPAN!

1 1 61m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza.

 

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo komforan dvosoban stan površine 61,84 m2 u kompleksu stambenog naselja “Dobrinja Exclusive” na padinama brda “Mojmilo”, naselje Dobrinja.

Predmetni stan se nalazi na II spratu (nije posljednji) lamele B1 i karakteriše ga visok standard gradnje i korištenih materijala. Posebna pažnja pri projektovanju rezultirala je kreiranjem lijepo uređenog prostora sa dovoljno prirodnog svjetla koji će boravak unutar stana učiniti prijatnim tokom cijelog dana. Izrazito visok kvalitet ugrađenih materijala zajedno sa dvostranom orijentacijom stana i prostranim prostorijama su najveće prednosti ove nekretnine.

Ono što je bitno napomenuti svim potencijalnim kupcima je da je predmetna nekretnina posljednja preostala koju investitor prodaje. Cijena predmetne nekretnine iznosi 123.680,00 KM sa uključenim PDV-om!

Stambeni objekti naselja “Dobrinja Exclusive” su projektovani i građeni prema najmodernijim standardima gradnje, vrhunskog kvaliteta i izgrađeni su kao kompleks zatvorenog tipa. Od ostalih parcela je ograđen betonskim zidom visine h= 2,5m, a ulazi u kompleks su pod nadzorom i sa rampom na pristupnom putu sa mogućnošću ulaska samo za stanare. Kompleks čini ukupno šest lamela spratnosti Su+Pr+2+Mansandra, koje su podjeljenje u dvije grube ( „A“ i „B“ ). Svaka „B“ lamela ima stepenište i direktnu vezu sa garažom i ulaz sa platoa.

Sve stanove karakteriše izrazito kvalitetna gradnja kao i moderni materijali završne obrade od čega se može izdvojiti: Aluminijska vanjska stolarija marke „Schuco“, hrastov parket 22mm, kvalitetna sigurnosna vrata, moderne sanitarije. Dodatna podgodnost svih stanova se ogleda u funkcionalnom rasporedu kao i dvostranoj orjentaciji koja omogućava dovoljno prirodne svjetlosti tokom cijelog dana.

Uz stan je moguća kupovina i garažnog mjesta po cijeni već od 20 000 KM sa PDV-om.

Za sve informacije o cijeni stambenih jedinica , kao i njihovoj dostupnosti kontaktirajte PROSTOR agenta Dervišbegović Haris Mob/Whatsapp/Viber: 061/319-893, e-mail: haris@prostor.ba

 

Lokacija:

Kako bi se odgovorilo na sve veću potražnju za kvalitetnim stanovima investitor je ograđivanjem kompletne parcele i  kontrolisanjem pristupa objektu stvorio potpuno novo rezidencijalno naselje. U radijusu od samo 300 metara se nalaze: Konzum, sportska dvorana Dobrinja, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banke kao i glavno dobrinjsko šetalište sa svojim pratećim sadržajima. Obdanište “Mala Šumica”, Osnovna Škola ”Skender Kulenović” i Dobrinjska Gimnazija se nalaze unutar na cca 10 minuta lagane šetnje.


Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 150 metara od zgrade.

 

Sadržaj:

Ulaskom u predsoblje sa desne strane se nalazi kupatilo i spavaća soba, pravo je dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom.

 

Standard:

Termoizolaciona fasada stiroporom d= 10 cm. Fasadna  bravarija je aluminijska bravarija po sistemu SCHUCO AKS NOVONIC 60 za prozore i ASS 50 za klizna vrata, ostakljena termopan staklom 4+16+4 mm low E za prozore i 6+12+lamistal 6mm low E za visoke pozicije.  Opšavi krovnih greda i konzola, prozorskih konzola i klupica se izvode od pocinčanog plastificiranog čeličnog lima u tamnoj boji.


Na stambenim lamelama krovovi su ravni. Krov garaže služi kao prohodni ozelenjeni plato sa prostorima za sjedenje i igru dok je saobraćaj zabranjen za sva vozila osim vozila hitne pomoći i vatrogasna vozila. Pristup na plato je omogućen preko rampe i stepeništa. Hidroizolacija na krovu, lođama, kupatilima izvedena je bitumenskom ljepenkom u dva sloja sa predhodnim hladnim premazom bitulitom. Svi stanovi u objektima su zaštićeni od gubitaka toplote tako da su zidovi stubišta obljepljeni stiroporom d=5cm, dok su stanovi u suterenu zaštićeni od hladnoće iz garaže, gdje je plafon garaže na mjestima gdje se nalaze stanovi obložen stiroporom d=10cm.


Svi podovi u stanovima su plivajući sa stiroporom d=4cm. Završne podne obloge ukupatilima, kuhinjama,ostavama, lođama i stubištu su keramičke pločice, ratificirane različitih dimenzija “I klase” talijanske proizvodnje, dok je u ostalim prostorijama u stanovima klasični hrastov parket d=2,1cm brušen i lakiran lakom na bazi vode. Zidovi u kupatilima su rađeni od keramičkih pločica do plafona.


Ulazna vrata su protiv provalna, od čeličnog lima u boji tamnog oraha. Unutrašnja sobna vrata su od bukovog furnira, obostrano šperovana, tonirana sadolin mat lakom. Grijanje stanova i sanitarne vode je ostvareno preko kotlovnice koja se nalazi u objektu B1. Svaki stan ima svoj kalolimetar i vodomjer za obračunavanje potrošnje. Sva oprema kupatila , vodokotlići, WC školjke,armaturne česme , tuš kabine, kade naručeni su od renomiranih proizvođača kao što su:“Viega“, „Hans Grohe“, ...
Instalacije jake i slabe struje se rade prema važećim propisima za ovu oblast a prema uputstvima i projektu elektro instalacija. Svi stanovi su opremljeni telefonskim, tv(kablovskim), interfonskim instalacijama.

 

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 002n/2015 NG_B1-12

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Želimira Vidovića - Kelija

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 61m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2015

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: 2/3

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Električna energija
Kanalizacija
Voda
Video nadzor
Grijanje
Vlastita kotlovnica
Stolarija
Alumijin i drvo
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor