Dobrinja, Želimira Vidovića - Kelija

Prodaja, Stan, dvosoban, Dobrinja

NOVOGRADNJA DOBRINJA EXCLUSIVE! Funkcionalan dvosoban, suterenski stan u novogradnji vrhunske kvalitete. OGRANIČENA AKCIJA!

1 1 54m2
79.000 KM ~40.392 EUR

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

 

Prodaje se izuzetno funkcionalan dvosoban stan ukupne ukinjžene površine 54,61 m2 u suterenu stambene zgrade „A1“ stambenog naselja „Dobrinja Exclusive“.

Stan je izuzetno dobrog rasporeda, obzirom da se iz hodnika pristupa svim prostorijama, te posjeduje potpuno odvojenu kuhinju, te veliki dnevni boravak površine cca 21 m2.

Zgradu u kojoj se nekretnina nalazi karakteriše izrazito kvalitetna gradnja kao i moderni materijali završne obrade od čega se može izdvojiti: Aluminijska vanjska stolarija marke „Schuco“, hrastov parket 22mm, kvalitetna sigurnosna vrata, moderne sanitarije, itd.

 

AKCIJSKA CIJENA stana iznosi 79.000,00 KM sa uključenim PDV-om!

 

Stambeni objekti naselja “Dobrinja Exclusive” su projektovani i građeni prema najmodernijim standardima gradnje, vrhunskog kvaliteta i izgrađeni su kao kompleks zatvorenog tipa. Od ostalih parcela je ograđen betonskim zidom visine h= 2,5m, a ulazi u kompleks su pod nadzorom i sa rampom na pristupnom putu sa mogućnošću ulaska samo za stanare.

Kompleks čini ukupno šest lamela spratnosti Su+Pr+2+Mansandra, koje su podjeljenje u dvije grube ( „A“ i „B“ ).

Objekat „A1“ se sastoji od 15 stanova pozicioniranih na 5 etaža (Su+Pr+2+M) i direktno spojeni sa garažom i pješakim platoom.

Uz stan je moguća kupovina i garažnog mjesta po cijeni već od 20.000,000 KM sa uključenim PDV-om.         


Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Dervišbegović Haris  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 319 893.

Lokacija:
Kako bi se odgovorilo na sve veću potražnju za kvalitetnim stanovima investitor je ograđivanjem kompletne parcele i kontrolisanjem pristupa objektu stvorio potpuno novo rezidencijalno naselje.
U radijusu od samo 300 metara se nalaze: Konzum, sportska dvorana Dobrinja, brojni ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banke kao i glavno dobrinjsko šetalište sa svojim pratećim sadržajima. Obdanište “Mala Šumica”, Osnovna Škola ”Skender Kulenović” i Dobrinjska Gimnazija se nalaze unutar na cca 10 minuta lagane šetnje.
Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 150 metara od zgrade.

 

Sadržaj:

Ulaskom u stan pristupa se predsoblju. Iz predsoblja pravo pristupa se kuhinji, a lijevo degažmanu. Iz degžmana desno se nalazi dnevni boravak, pravo spavaća soba, a lijevo kupatilo.

 

Standard:

Termoizolaciona fasada stiroporom d= 10 cm. Fasadna bravarija je aluminijska bravarija po sistemu SCHUCO AKS NOVONIC 60 za prozore i ASS 50 za klizna vrata, ostakljena termopan staklom 4+16+4 mm low E za prozore i 6+12+lamistal 6mm low E za visoke pozicije. Opšavi krovnih greda i konzola, prozorskih konzola i klupica se izvode od pocinčanog plastificiranog čeličnog lima u tamnoj boji. Na stambenim lamelama krovovi su ravni. Krov garaže služi kao prohodni ozelenjeni plato sa prostorima za sjedenje i igru dok je saobraćaj zabranjen za sva vozila osim vozila hitne pomoći i vatrogasna vozila. Pristup na plato je omogućen preko rampe i stepeništa.


Hidroizolacija na krovu, lođama, kupatilima izvedena je bitumenskom ljepenkom u dva sloja sa predhodnim hladnim premazom bitulitom. Svi stanovi u objektima su zaštićeni od gubitaka toplote tako da su zidovi stubišta obljepljeni stiroporom d=5cm, dok su stanovi u suterenu zaštićeni od hladnoće iz garaže, gdje je plafon garaže na mjestima gdje se nalaze stanovi obložen stiroporom d=10cm.


Svi podovi u stanovima su plivajući sa stiroporom d=4cm. Završne podne obloge ukupatilima, kuhinjama,ostavama, lođama i stubištu su keramičke pločice, ratificirane različitih dimenzija “I klase” talijanske proizvodnje, dok je u ostalim prostorijama u stanovima klasični hrastov parket d=2,1cm brušen i lakiran lakom na bazi vode. Zidovi u kupatilima su rađeni od keramičkih pločica do plafona. Ulazna vrata su protiv provalna, od čeličnog lima u boji tamnog oraha. Unutrašnja sobna vrata su od bukovog furnira, obostrano šperovana, tonirana sadolin mat lakom.
Grijanje stanova i sanitarne vode je ostvareno preko kotlovnice koja se nalazi u objektu B1. Svaki stan ima svoj kalolimetar i vodomjer za obračunavanje potrošnje.


Sva oprema kupatila , vodokotlići, WC školjke,armaturne česme , tuš kabine, kade naručeni su od renomiranih proizvođača kao što su:“Viega“, „Hans Grohe“ I sl. Instalacije jake i slabe struje se rade prema važećim propisima za ovu oblast a prema uputstvima i projektu elektro instalacija. Svi stanovi su opremljeni telefonskim, tv(kablovskim), interfonskim instalacijama.

 

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenh od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti. Fotografije u oglasu su sa već izgrađenih lamela i isključivo su informativnog karaktera.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 002n2015 NG_C

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 79.000KM

Cijena EUR: ~40.392EUR

Lokacija

Adresa: Želimira Vidovića - Kelija

Grad: Sarajevo, Dobrinja

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 54m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2014

Godina zadnje adaptacije: 2014

Sprat: Su/5

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Lift
Električna energija
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Etažno plinsko
Stolarija
Alumijin i drvo
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Želim prodati nekretninu
Koliko vrijedi moja nekretnina?