Dolac Malta, Alojza Benca

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Dolac Malta

Dvosoban stan istočne orijentacije na prvom spratu, Dolac Malta. Mogućnost pretvaranja u trosoban!

1 1 52m2

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 52m2 u ulici Alojza Benca, naselje Dolac Malta. Nalazi se na prvom spratu stambene zgrade sa liftom izgrađene 70-tih godina.

Kao pozitivne karakteristike ove nekretnine možemo izdvojiti dobru spratnost i istočnu orijentaciju zahvaljujući kojoj je stan dovoljno osvijetljen i ugodan za boravak. Nekretnina nije bila predmet adaptacije i nalazi se u izvornom stanju što ostavlja mogućnost budućim vlasnicima da adaptaciju u potpunosti izvrše prema vlastitim preferencijama.

Obzirom na raspored stana, prilikom adaptacije je moguće u velikoj mjeri povećati funkcionalnost istog i to na način da se kuhinja izmjesti u dnevni boravak, a prostor trpezarije preuredi u manju spavaću sobu. Time bi se maksimalno dobilo na iskorištenosti prostora unutar stana.

Povoljna spratnost, istočna orjentacija, te mogućnost dobivanja dodatne spavaće sobe samo su neke od prednosti ove nekretnine. U neposrednoj blizini nalazi se nekoliko javnih parkinga čime je olakšano korištenje automobila. Također, ispred zgrade se nalazi pristupna rampa za osobe sa invaliditetom.

Lokacija:
Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Alojza Benca, naselje Dolac Malta.

Ova lokacija je izuzetno atraktivna zbog neposredne blizine svih bitnih sadržaja kao što su: supermarket “Amko”, veliki tržni centar “Mercator Ložionička”, Tc “Robot”, Hitna Pomoć, Pošta, mnogobrojni ugostiteljski objekti i restorani, trgovačke radnje, apoteka, dječije igralište, Vilsonovo šetalište, itd.

Osnovna škola “Malta” nalazi se unutar naselja na cca. 2 minute lagane šetnje, a važno je naglasiti da se na putu do iste ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 300m od zgrade. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se dovoljno parking prostora za stanare.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa dnevnom boravku, ravno kuhinji, na lijevo kupatilu. Na lijevo iz kuhinje pristupa se spavaćoj sobi.

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u predsoblju i kupatilu. Vinas pločice u kuhinji i trpezariji. Interfon.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 007p/2020 G

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Alojza Benca

Grad: Sarajevo, Dolac Malta

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 52m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 1970

Sprat: 1/18

Sadržaji nekretnine
Lift
Električna energija
Internet
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena