Dolac Malta, Envera Šehovića

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Dolac Malta

Trosoban stan sa dva balkona u ulici Envera Šehovića, naselje Dolac Malta. Mogućnost pretvaranja u četverosoban!

1 2 86m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan, dvostrano orijentisan trosoban stan sa dva balkona uknjižene površine 86m2 na trećem spratu stambene zgrade u ulici Envera Šehovića, naselje Dolac Malta. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je 1973. godine i uredno se održava. Ima ukupno 9 spratova sa dva lifta.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, dva degažmana, kupatila, toaleta i dva balkona.

Nekretnina je adaptirana u nekoliko navrata i to:

  • 2002. godine je postavljena nova vanjska PVC stolarija, kao i blindirana ulazna vrata,
  • 2004. godine su postavljeni novi radijatori,
  • 2008. godine je kompletno adaptirana kuhinja i postavljen laminat.

Bitno je napomenuti da je stan komforan i ima mogućnost pretvaranja u četverosoban, kao i to da posjeduje dva balkona!

Dvostrana orijentacija sjever-jug, povoljna spratnost, kao i blizina svih sadržaja potrebnih za svakodnevni život, samo su neke od prednosti koje pruža ova nekretnina.

Ispred i okolo zgrade se nalaze parking prostori, pa je korištenje automobila olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade sa 2 lifta u ulici Envera Šehovića, naselje Dolac Malta, Općina Novo Sarajevo.

U neposrednoj blizini zgrade se nalaze svi bitni sadržaji kao što su: supermarketi, buregdžinice, pekare, ugostiteljski objekti, parkovi, dječija igrališta, Veterinarski fakultet, porezna uprava Novo Sarajevo kao i Centar za komunalne usluge.

Lokaciji doprinosi i dobra povezanost gradskih saobraćajnica i blizina stanica javnog gradskog saobraćaja.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, dva degažmana, kupatila, toaleta i dva balkona.

STANDARD Grijanje centralno iz sistema Toplana. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket. Laminat. Keramika. Blindirana ulazna vrata. Internet. Interfon. Lift.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 059p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Envera Šehovića

Grad: Sarajevo, Dolac Malta

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 86m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1973

Godina zadnje adaptacije: 2008

Sprat: 3/9

Sadržaji nekretnine
Balkon
Blindo vrata
Nova kuhinja
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo