Dolac Malta, Fojnička

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Dolac Malta

Dvosoban stan sa lođom pored OŠ „Malta“. Mogućnost pretvaranja u trosoban!

1 1 56m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan dvosoban stan uknjižene površine 56m2 smješten na prizemlju (stvarna visina je visoko prizemlje) stambene zgrade. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1970-ih godina i do dan danas je uredno i redovno održavana.

U poslijeratnom periodu stan je djelimično adaptiran kada je vlasnik postavio laminat na već postojeći parket, zamijenio unutrašnju i vanjsku drvenu stolariju, instalisao električno etažno grijanje, ugradio protivprovalna vrata i postavio kuhinju.

Važno je napomenuti da se od ovog stana sa lakoćom može napraviti trosoban stan izmještanjem kuhinje i dnevnog boravka u trenutnu spavaću sobu.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, predsoblja, lođe i ostave.

U okruženju se nalazi veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je korištenje automobila uveliko olakšano. Stanica gradskog prevoza smještena je na cca. 300m od zgrade.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi na prizemlju (stvarna visina je visoko prizemlje) stambene zgrade u ulici Fojnička, naselje Dolac Malta.

Ova lokacija je izuzetno atraktivna zbog neposredne blizine svih bitnih sadržaja kao što su:  Osnovna škola Malta koja se nalazi preko puta zgrade, supermarket Konzum, veliki tržni centar “Mercator Ložionička”, Tc “Robot”, Hitna Pomoć, Pošta, mnogobrojni ugostiteljski objekti i restorani, trgovačke radnje, apoteka, dječije igralište, Vilsonovo šetalište, itd.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno cca. 300m od zgrade. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se dovoljno parking prostora za stanare.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, predsoblja, lođe i ostave.

STANDARD Električno etažno grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Laminat i keramičke pličice. Lođa. Protivprovalna vrata. Interfon. Ostava. Podrum.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 046p/2023 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Fojnička

Grad: Sarajevo, Dolac Malta

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 56m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2000

Sprat: Pr/4

Sadržaji nekretnine
Lođa
Podrum
Blindo vrata
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno električno
Stolarija
Drvena