Dolac Malta, Alojza Benca

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Dolac Malta

Djelimično adaptiran i dvostrano orijentisan dvosoban stan funkcionalnog rasporeda sa lođom, Dolac Malta

1 1 56m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 56m2 na 13. spratu stambene zgrade sa liftom u naselju Dolac Malta. Zahvaljujući prostranosti i funkcionalnom rasporedu prostorija, te dvostranoj orijentaciji (Sjever-Zapad) i otvorenom pogledu, osiguran je ugodan boravak u stanu.

Djelimična adaptacija stana je izvršena 2008. godine i tom prilikom je promijenjena vanjska stolarija i postavljena nova pvc, adaptirano kupatilo sa novim instalacijama, keramičkim pločicama i sanitarnim elementima. Iste godine urađena je kuhinja po mjeri, postavljena klima i blindo ulazna vrata. Parketi su brušeni i lakirani, a laminat je postavljen u dijelu predsoblja i kuhinje. Unutrašnja stolarija je restaurirana, brušena i lakirana.

Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina je sagrađena cca. 1970. godine, a zbog redovnog održavanja je u veoma dobrom stanju. Također, ispred zgrade nalazi se rampa za osobe u kolicima što omogućava olakšan pristut za iste. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se zajednički parking prostor za stanare.

Lokacija:
Stan se nalazi na 13. spratu stambene zgrade u ulici Alojza Benca, naselje Dolac Malta.

Stambena zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od samo 400 metara nalaze: veliki tržni centri "Mercator Ložionička", "Bingo", "Robot" i "Hoše komerc", Hitna pomoć, Pošta, banke, mnogobrojni ugostiteljski objekti, trgovačke radnje, apoteka, dječije igralište, Vilsonovo šetalište, itd.

Osnovna škola "Malta" nalazi se unutar naselja na cca 1 minut lagane šetnje, a važno je istači da se na putu do iste ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada, tako da je najbliže stajalište udaljeno samo 150m od zgrade. Redovna tramvajska linija Ilidža - Baščaršija saobraća svakih 5 minuta. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se dovoljno parking prostora za stanare.

Sadržaj:
Na desnoj strani predsoblja nalazi se kupatilo, dok je lijevo kuhinja sa trpezarijom. Ravno iz prodsoblja nalazi se dnevni boravak i spavaća soba. Pristup lođi je omogućen iz dnevnog boravka.

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija pvc. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kupatilu, dijelu predsoblja i dijelu kuhinje. Laminat u predsoblju i dijelu kuhinje. Klima. Blindo vrata. Lift. Podrum. Kablovska TV. Interfon.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 021p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Alojza Benca

Grad: Sarajevo, Dolac Malta

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 56m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2008

Sprat: 13/18

Sadržaji nekretnine
Lođa
Podrum
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Grijanje
Centralno Toplane