Grbavica, Radnička

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Grbavica

Dvostrano orijentisan dvosoban stan sa balkonom na prvom spratu stambene zgrade od žute fasadne cigle sa liftom, naselje Grbavica

1 1 61m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 61m2 na prvom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Radnička, naselje Grbavica. Stambena zgrada, u kojoj se nalazi predmetna nekretnina, je izgrađena 1990. godine i karakteriše je visok kvalitet gradnje, a zbog redovnog održavanja ista je u jako dobrom stanju. Stan ima dvostranu orijentaciju (Istok – Zapad) koja doprinosi prozračnosti prostorija te prostranu lođu.

U nekretninu osim redovnog održavanja i ugradnje protuprovalnih ulaznih vrata 1996. godine, nije bilo većih ulaganja, tako da je eventualna adaptacija i uređenje ostavljeno budućim vlasnicima u skladu sa vlastitim preferencijama.

Stan posjeduje prostran podrum u suterenskoj etaži stambene zgrade. U neposrednoj blizini stambene zgrade nalazi se parking prostor za stanare.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Radnička, naselje Grbavica.

Naselje u kojem se nalazi zgrada je jedno od atraktivnijih rezidencijalnih naselja u gradu Sarajevu. Ovu lokaciju karakteriše neposredna blizina velikog broja sadržaja potrebnih za ugodan način življenja.

U neposrednoj blizini se nalaze Vilsonovo šetalište, pijaca, vrtić, Osnovne škole, Srednja škola, Šumarski fakultet, Prirodno-matematički fakultet, Mašinski fakultet, Vilsonovo šetalište, tramvajska i trolejbuska stanica, te brojni drugi sadržaji koji doprinose kvalitetu ove lokacije.

Nekretnina je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada jer je trolejbusko stajalište udaljeno cca 200m od zgrade.

Sadržaj:

Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na lijevo pristupa spavaćoj sobi, ravno kupatilu, na desno kuhinji sa trpezarijom i dnevnom boravku. Ravno iz dnevnog boravka se izlazi na balkon.

Standard:

Plinsko etažno grijanje. Vanjska stolarija drvena. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, tpezariji i balkonu. Protuprovalna ulazna vrata. Lift. Podrum. Interfon.

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 004p/2020 G

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Radnička

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 61m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1990

Godina zadnje adaptacije: 1996

Sprat: 1/6

Sadržaji nekretnine
Balkon
Parking
Podrum
Blindo vrata
Lift
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor