Grbavica, Derviša Numića

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Grbavica

Adaptiran trosoban stan sa balkonom na prvom spratu u mirnom dijelu ulice Derviša Numića, naselje Grbavica 1

1 1 63m2

Opis nekretnine:

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 63.27 m2 na prvom spratu (zbog konfiguracije terena, dio stana se nalazi na visini prvoga sprata, a dio stana na visini prizemlja) stambene zgrade u mirnom dijelu ulice Derviša Numića, naselje Grbavica 1. Dvostrana orijentacija (Sjever-Zapad), dosta zelenih površina i blizina Vilsonova šetališta, te blizina svih drugih sadržaja neophodnih za svakodnevni boravak i život, samo su neke od prednosti ove nekretnine.

Nekretnina je u proteklih nekoliko godina prošla kroz proces adaptacije prilikom čega je urađeno slijedeće:

1. Ugrađena su nova protuprovalna ulazna vrata;

2. Postavljena je potpuno nova kuhinja sa novim elementima i uređajima;

3. Kupatilo je bilo predmet temeljne adaptacije prilikom čega su izmijenjene sve vodovodne instalacije, položene nove keramičke pločice i sanitarni elementi;

4. Ugrađena je nova PVC vanjska stolarija sa troslojnim staklom;

5. Položene nove keramičke pločice u predsoblju, kuhinji, a laminatni pod u trpezariji.

Parket u dnevnom boravku i spavaćim sobama je u izvornom stanju, kao i unutrašnja drvena stolarija koja nije mijenjana.

Zajednički parking prostor je smješten odmah ispred zgrade tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

Lokacija:

Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Derviša Numića, naselje Grbavica 1.

Naselje u kojem se nalazi zgrada je jedno od atraktivnijih naselje u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Ovu lokaciju karakteriše neposredna blizina sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U radijusu od 500 metara nalaze se: Shoping centri “SCC” i “Alta”, DM, Konzum, Amko, pijaca Grbavica, apoteke, Vilsonovo šetalište, Osnovna škola “Grbavica 1”, nekoliko srednjih škola, obdanište, banke, pošta i mnogi drugi sadržaji.

Lokaciju odlikuju mnogobrojne zelene površine i igrališta za djecu, dosta parking prostora za stanare i mnoštvo drugih sadržaja. Veoma je dobro povezano sa javnim gradskim prevozom, tramvajsko i trolejbusko stajalište su udaljeni cca. 150 metara.

Sadržaj:

Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na lijevo pristupa većoj spavaćoj sobi, kupatilu i kuhinji, ravno dnevnom boravku, na desno ostavi. Iz kuhinje se ravno ulazi u trpezariju, a iz trpezarije na desno u manju spavaću sobu. Iz dnevnog boravka na lijevo je izlaz na balkon.

Standard:

Grijanje centralno toplane. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvo. Parketi u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsoblju. Laminat u trpezariji. Beton na balkonu. Protuprovalna ulazna vrata.

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 024p/2020 G

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Derviša Numića

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 63m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1974

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: 1/6

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Blindo vrata
Nova kuhinja
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo