Grbavica, Hasana Brkića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Grbavica

Dvosoban stan sa lođom na trećem spratu stambene zgrade sa liftom, Grbavica

1 1 53m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 53m2 smješten na trećem spratu (od ukupno 6. spratova) stambene zgrade sa liftom u ulici Hasana Brkića, naselje Grbavica. Zgrada ima veoma lijep i održavan haustor.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, lođe i predsoblja.

Predmetna nekretnina je uglavnom u izvornom stanju što pruža mogućnost budućem vlasniku da je adaptira u skladu sa svojim potrebama.

Lokacija na kojoj je smješten stan okružena je mnoštvom zelenih površina i parkova, a također je jako dobro saobraćajno povezana. U neposrednoj blizini se nalazi veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je korištenje privatnog automobila uveliko olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u ulici Hasana Brkića, naselje Grbavica.

Naselje u kojem se stan nalazi je jedno od najatraktivnijih i najtraženijih naselja u gradu. Toj činjenici doprinosi blizina svih neophodnih sadržaja za svakodnevne potrebe kao što su: supermarketi, pijaca, pekara, banka, apoteka, ugostiteljski objekti i sl. Tržni centri "SCC","Alta" i "Importane" nalaze se na udaljenosti od svega desetak minuta hoda Vilsonovim šetalištem. Osnovne škola "Grbavica 2" kao i nekoliko srednjih škola su na udaljenosti od pet minuta hoda, a bitno je spomenuti da se na putu do istih ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Ugodan životni ambijent ogleda se u mnoštvu zelenih površina, lijepo uređenih parkova, kao i blizini poznatog Vilsonovog šetališta.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, lođe i predsoblja.

STANDARD Električno grijanje na konvektore. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama. Lođa.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 083p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Hasana Brkića

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 53m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 3/6

Sadržaji nekretnine
Lođa
Lift
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Drvena