Grbavica, Grbavička

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Grbavica

Dvostrano orijentisan troiposoban stan sa balkonom i veoma lijepim pogledom, ulica Grbavička, Novo Sarajevo

1 3 79m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se svijetao dvostrano orijentisan troiposoban stan uknjižene površine 79m2 smješten na četrnaestom spratu (nije posljednji sprat) stambene zgrade sa dva lifta. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je početkom 1970-tih godina i do dan danas je uredno i redovno održavana.

Prema navodima vlasnika stan je adaptiran u nekoliko navrata i to: godine 2007. postavljena su kvalitetna protivprovalna i protivpožarna ulazna vrata. Veća adaptacija je urađena 2018. godine kada je kompletno adaptirano kupatilo zajedno sa vodovodnim instalacijama, keramičkim pločicama i sanitarnim elementima, postavljena nova kuhinja, a prije toga su zamjenjene vodovodne instalacije i keramičke pločice. U istoj godini postavljen je laminat u svim prostorijama. Godine 2021. zamjenjena je vanjska PVC stolarija i postavljeni su komarnici na većini prozora.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, balkona i predsoblja.

Ispred i okolo zgrade se nalazi veliki broj zajedničkih parking prostora pa je korištenje automobila uveliko olakšano.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi na četrnaestom spratu (nije posljednji) stambene zgrade sa dva lifta u ulici Grbavička, naselje Grbavica. Zgrada je pozicionirana u neposrednoj blizini pijace Grbavica.

Naselje u kojem se stan nalazi je jedno od najatraktivnijih i najtraženijih naselja u gradu. Toj činjenici doprinosi blizina svih neophodnih sadržaja za svakodnevne potrebe kao što su: supermarketi, pijaca Grbavica, pekara Grbavica, banka, apoteka, ugostiteljski objekti i sl. Tržni centri “SCC”, ”Alta” i “Importane” nalaze se na udaljenosti od svega deset minuta hoda Vilsonovim šetalištem. Osnovne škole “Grbavica 1” i “Kovačići”, kao i nekoliko srednjih škola su na udaljenosti od pet minuta hoda, a bitno je spomenuti da se na putu do istih ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Ugodan životni ambijent ogleda se u mnoštvu zelenih površina, lijepo uređenih parkova, kao i blizini poznatog Vilsonovog šetališta.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, tri spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, toaleta, balkona i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutražnja drvena stolarija. Laminat i keramičke pločice. Komarnici. Interfon. Internet. Kablovska TV. Lođa.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 001p/2022 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Grbavička

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 79m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1970.

Godina zadnje adaptacije: 2021.

Sprat: 14/16

Sadržaji nekretnine
Balkon
Blindo vrata
Nova kuhinja
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo