Grbavica, Kemala Kapetanovića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Grbavica

Dvostrano orijentisan dvosoban stan u ul. Kemala Kapetanovića, Grbavica

1 1 51m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvostrano orijentisan dvosoban stan sa malom lođom, uknjižene površine 51m2 smješten na visokom prizemlju stambene zgrade. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1970-ih godina i uredno i redovno je održavana.

U posljednje vrijeme vlasnik je zamjenio vanjsku stolariju i ugradio protivprovalna vrata.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u sklopu sa trpezarijom, kupatila, predsoblja, ostave i lođe.

Ispred i okolo zgrade se nalazi veliki broj zajedničkih parking prostora pa je korištenje automobila uveliko olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na visokom prizemlju stambene zgrade u ulici Kemala Kapetanovića, naselje Grbavica, Opština Novo Sarajevo.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u sklopu sa trpezarijom, kupatila, predsoblja, ostave i lođe.

STANDARD Električno grijanje. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja drvena stolarija. Parket i keramika. Blindirana ulazna vrata. Internet. Kablovska TV.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 051p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Kemala Kapetanovića

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 51m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: Pr/5

Sadržaji nekretnine
Lođa
Ostava
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
PVC i drvo