Grbavica, Grbavička

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Grbavica

Prostran dvosoban stan sa dvije lođe, ul. Grbavička u neposrednoj blizini pijace „Grbavica“

1 1 64m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se prostran dvostrano orijentisan dvosoban stan sa dvije lođe uknjižene površine 64m2 smješten na petom spratu (nije posljednji) stambene zgrade sa liftom u Grbavičkoj ulici, u neposrednoj blizini pijace „Grbavica“.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, toaleta, dvije lođe i predsoblja. Nije bio predmet adaptacija u skorije vrijeme, te se budućim kupcima ostavlja mogućnost da isti renoviraju prema svojim preferencijama.

U neposrednoj blizini stana se nalazi veliki broj zajedničkih parking mjesta, tako da je korištenje automobila uveliko olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na petom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Grbavička, naselje Grbavica.

Naselje u kojem se nalazi zgrada je jedno od atraktivnijih naselje u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Ovu lokaciju karakteriše neposredna blizina sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U radijusu od 500 metara nalaze se: Shoping centri “SCC” i “Alta”, Vilsonovo šetalište, Osnovna škola “Grbavica 1”, nekoliko srednjih škola, obdanište, supermaketi, banke, pošta i mnogi drugi sadržaji.

Lokaciju odlikuju mnogobrojne zelene površine i igrališta za djecu, dosta parking prostora za stanare i mnoštvo drugih sadržaja. Veoma je dobro povezano sa javnim gradskim prevozom, tramvajsko i trolejbusko stajalište su udaljeni cca. 300 metara.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, toaleta, dvije lođe i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC i drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket i keramičke pločice. Interfon. Dvije lođe.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 001p/2023 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Grbavička

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 64m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 5/6

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Video nadzor
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo