Grbavica, Aleja Lipa

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Grbavica

Dvosoban stan sa lođom, ulica Aleja Lipa pored Shopping centra „Grbavica“. Mogućnost pretvaranja u trosoban!

1 1 51m2
209.000 KM ~106.860 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan dvosoban stan uknjižene površine 51m2 smješten na četvrtom spratu stambene zgrade. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1970-ih godina i do dan danas je uredno i redovno održavana.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, lođe, ostave i predsoblja. Adaptiran je 2013. godine kada je vlasnik zamjenio vodovodne, električne i plinske instalacije, postavio nove automatske osigurače, zamijenio vanjsku PVC stolariju, unutrašnju drvenu stolariju, postavio kvalitetna protivprovalna vrata, kompletno adaptirao kuhinju i kompletno zamjenio instalacije i keramičke pločice u kupatilu.

Važno je napomenuti da se uz minimalna ulaganja, premještanjem kuhinje u dnevni boravak lako može napraviti trosoban stan.

U neposrednoj blizini se nalazi veliki broj zajedničkih parking mjesta te je korištenje automobila uveliko olakšano. Također, u radijusu od cca. 200 metara smještena je tramvajska stanica i trolejbuska stanica.

LOKACIJA Stan se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade u ulici Aleja Lipa, naselje Grbavica. Zgrada je pozicionirana u neposrednoj blizini Vilsonovog šetališta i Britanske ambasade.

Naselje u kojem se stan nalazi je jedno od najboljih i najtraženijih naselja u gradu. Toj činjenici doprinosi blizina svih neophodnih sadržaja za svakodnevne potrebe kao što su: supermarketi, pijaca, pekara, banka, apoteka, ugostiteljski objekti i sl. Tržni centri “SCC”,”Alta” i “Importane” nalaze se na udaljenosti od svega deset minuta hoda Vilsonovim šetalištem. Osnovne škole “Grbavica 1” i “Kovačići”, kao i nekoliko srednjih škola su na udaljenosti od pet minuta hoda, a bitno je spomenuti da se na putu do istih ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Ugodan životni ambijent ogleda se u mnoštvu zelenih površina, lijepo uređenih parkova, kao i blizini poznatog Vilsonovog šetališta.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, lođe, ostave i predsoblja.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat i keramičke pločice. Internet. Kablovska TV. Blindo vrata. Lođa.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 030p/2023 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 209.000KM

Cijena EUR: ~106.860EUR

Lokacija

Adresa: Aleja Lipa

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 51m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2013

Sprat: 4/4

Sadržaji nekretnine
Lođa
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad