Grbavica, Behdžeta Mutevelića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Grbavica

Dvosoban stan dvostrane orijentacije sa odličnim pogledom u Shopping neboderu, ulica Behdžeta Mutevelića, naselje Grbavica

1 1 39m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvostrano orijentisan kompaktan dvosoban stan uknjižene površine 39m2 smješten na 14. spratu stambene zgrade sa dva lifta u ulici Behdžeta Mutevelića, naselje Grbavica. Zgrada ukupno sadrži 19. spratova. Izgrađena je cca. 1970-ih godina i do dan danas je uredno i redovno održavana.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila i predsoblja. Prema navodima vlasnika djelimično je adaptiran 2013. godine kada je postavljena vanjska pvc stolarija, laminat u svim prostorijama i keramičke pločice u kuhinji.

Stan se nalazi na veoma popularnoj i dobro povezanoj lokaciji. Ulica Behdžeta Mutevelića kao i okolne ulice obiluju zajedničkim parking prostorom pa je korištenja automobila uveliko olakšano. Tramvajska stanica udaljena je cca. 500m, dok je trolejbuska stanica smještena na cca. 150m od zgrade.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi na 14. spratu stambene zgrade sa dva lifta  u ulici Behdžeta Mutevelića, naselje Grbavica.

Naselje u kojem se stan nalazi je jedno od najatraktivnijih i najtraženijih naselja u gradu. Toj činjenici doprinosi blizina svih neophodnih sadržaja za svakodnevne potrebe kao što su: supermarketi, pijaca, pekara, banka, apoteka, ugostiteljski objekti i sl. Tržni centri "SCC","Alta" i "Importane" nalaze se na udaljenosti od svega desetak minuta hoda Vilsonovim šetalištem. Osnovne škola "Grbavica 2" kao i nekoliko srednjih škola su na udaljenosti od pet minuta hoda, a bitno je spomenuti da se na putu do istih ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Ugodan životni ambijent ogleda se u mnoštvu zelenih površina, lijepo uređenih parkova, kao i blizini poznatog Vilsonovog šetališta.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat i keramičke pločice. Protivprovalna vrata. Interfon.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 054p/2023 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Behdžeta Mutevelića

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 39m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2013

Sprat: 14/19

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo