Grbavica, Hasana Brkića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Grbavica

Dvostrano orijentisan i adaptiran dvosoban stan na odličnoj lokaciji u blizini Shopping centra "Grbavica", naselje Grbavica 2 - REZERVISANO!

1 1 51m2

Prodaje se dvosoban stan uknjižene kvadrature 51m2 u ulici Hasana Brkića, naselje Grbavica 2. Nekretnina se nalazi na visokom prizemlju stambene zgrade pozicionirane u blizini Shopping centra "Grbavica". Stan karakteriše funkcionalan raspored prostorija, odlična iskorištenost prostora i dvostrana orijentacija jug-sjever.

Nekretnina je kompletno adaptirana 2004. godine kada je u dnevnom boravku i spavaćoj sobi postavljen novi parket, postavljena vanjska drvena stolarija "Kontinental", promijenjene vodoinstalacije i sanitarni elementi u kupatilu, promijenjene elektroinstalacije, izbijena lođa iz kuhinje i postavljeni novi kuhinjski elementi, te kvalitetna protuprovalna ulazna vrata.

Stambena zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je 60-tih godina i uredno se održava. Ispred zgrade se nalazi zajednički parking prostor sa većim brojem parking mjesta.

Lokacija:
Stan se nalazi na prizemlju stambene zgrade u ulici Hasana Brkića, naselje Grbavica 2. Zgrada je pozicionirana u blizini osnovne škole Shopping centra "Grbavica".

Naselje u kojem se stan nalazi je jedno od najatraktivnijih i najtraženijih naselja u gradu. Toj činjenici doprinosi blizina svih neophodnih sadržaja za svakodnevne potrebe kao što su: supermarketi, pijaca, pekara, banka, apoteka, ugostiteljski objekti i sl. Tržni centri "SCC","Alta" i "Importane" nalaze se na udaljenosti od svega desetak minuta hoda Vilsonovim šetalištem. Osnovne škola "Grbavica 2" kao i nekoliko srednjih škola su na udaljenosti od pet minuta hoda, a bitno je spomenuti da se na putu do istih ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Ugodan životni ambijent ogleda se u mnoštvu zelenih površina, lijepo uređenih parkova, kao i blizini poznatog Vilsonovog šetališta.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa dnevnom boravku, kuhinji i ostavi, ravno kupatilu, na lijevo spavaćoj sobi.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i ostavi. Blindo vrata. Interfon.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 039p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Hasana Brkića

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 51m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 2004

Sprat: Pr/5

Sadržaji nekretnine
Ostava
Namješteno
Električna energija
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor