Grbavica, Grbavička

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Grbavica

Praktičan jednosoban stan na visokom prizemlju zgrade u Grbavičkoj ulici, Grbavica 1

1 0 37m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jednosoban stan uknjižene površine 37m2 u ulici Grbavička, naselje Grbavica 1. Nalazi se na visokom prizemlju stambene zgrade koja ukupno ima pet spratova.

Stan sadrži dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i predsoblje. Tokom posljednjih godina u stanu nije bilo značajnijih ulaganja i nalazi se u izvornom stanju. Ova činjenica će svakako odgovarati budućim vlasnicima koji žele prilagoditi enterijer prema vlastitim željama i potrebama. Obzirom na dvostranu (Istok- Zapad) orijentaciju osigurano je dovoljno prirodne svjetlosti tokom većeg dijela dana. Vrlo bitno je napomenuti da nekretnina posjeduje zaseban ulaz u stan, koji budućem kupcu pruža dodatnu privatnost.

Zahvaljujući atraktivnoj lokaciji i kvadraturi, te niskim režijskim troškovima, ova nekretnina predstavlja idealnu priliku za dugoročno i kratkoročno iznajmljivanje. Neposredno iza zgrade se nalazi zajednički parking prostor.

Lokacija:
Stan se nalazi na visokom prizemlju stambene zgrade u ulici Grbavička, naselje Grbavica. Zgrada je pozicionirana u neposrednoj blizini osnovne škole "Kovačići" i Šumarskog fakulteta.

Naselje u kojem se stan nalazi je jedno od najboljih i najtraženijih naselja u gradu. Toj činjenici doprinosi blizina svih neophodnih sadržaja za svakodnevne potrebe kao što su: supermarketi, pijaca, pekara, banka, apoteka, ugostiteljski objekti i sl. Tržni centri "SCC","Alta" i "Importanne" nalaze se na udaljenosti od svega deset minuta hoda Vilsonovim šetalištem. Osnovne škole "Grbavica 1" i "Kovačići", kao i nekoliko srednjih škola su na udaljenosti od pet minuta hoda, a bitno je spomenuti da se na putu do istih ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Ugodan životni ambijent ogleda se u mnoštvu zelenih površina, lijepo uređenih parkova, kao i blizini poznatog Vilsonovog šetališta.

Sadržaj:
Iz predsoblja desno je omogućen pristup u kupatilo, lijevo u kuhinju, a ravno u dnevni boravak.

Standard:
Električno grijanje sa opcijom instalacije plinskog gijanja. Vanjska i unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!


NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 062p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Grbavička

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 37m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 1960

Sprat: 0.5/5

Sadržaji nekretnine
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Grijanje
Električna energija
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor