Grbavica, Aleja Lipa

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Grbavica

Dvostrano orijentisan i djelimično adaptiran dvosoban stan sa lođom u neposrednoj blizni Vilsonovog šetališta, naselje Grbavica

1 1 51m2

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 51m2 u ulici Aleja Lipa, naselje Grbavica. Nalazi se na četvrtom spratu stambene zgrade pozicionirane u neposrednoj blizini Vilsonovog šetališta.

Istaknute odlike ove nekretnine su: funkcionalan raspored, odlična iskorištenost prostora i dvostrana orijentacija jug-sjever koja osigurava obilje prirodne svjetlosti tokom cijelog dana.

Djelimična adaptacija stana urađena je prije nekoliko godina od čega možemo izdvojiti sljedeće: postavljen laminat u sobama i keramičke pločice u predsoblju, ugrađen klima uređaj u dnevnom boravku i postavljena kvalitetna ulazna blindirana vrata.

U neposrednoj blizini zgrade nalazi se nekoliko javnih parkirališta sa većim brojem parking mjesta tako da je korištenje automobila u velikoj mjeri olakšano.

Lokacija:
Stan se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade u ulici Aleja Lipa, naselje Grbavica. Zgrada je pozicionirana u neposrednoj blizini Vilsonovog šetališta.

Naselje u kojem se stan nalazi je jedno od najatraktivnijih i najtraženijih naselja u gradu. Toj činjenici doprinosi blizina svih neophodnih sadržaja za svakodnevne potrebe kao što su: supermarketi, pijaca, pekara, banka, apoteka, ugostiteljski objekti i sl. Tržni centri “SCC”,”Alta” i “Importane” nalaze se na udaljenosti od svega deset minuta hoda Vilsonovim šetalištem. Osnovne škole “Grbavica 1” i “Grbavica 2”, kao i nekoliko srednjih škola su na udaljenosti od pet minuta hoda, a bitno je spomenuti da se na putu do istih ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Ugodan životni ambijent ogleda se u mnoštvu zelenih površina, lijepo uređenih parkova, kao i neposrednoj blizini poznatog Vilsonovog šetališta.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa spavaćoj sobi, na lijevo dnevnom boravku, kuhinji i ostavi, ravno kupatilu. Ravno iz kuhinje se pristupa lođi.

Standard:
Plinsko etažno grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Laminat u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju i na lođi. Blindo vrata. Interfon. Klima uređaj. Kablovska TV. Internet.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 065p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Aleja Lipa

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 51m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1965

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 4/4

Sadržaji nekretnine
Lođa
Ostava
Blindo vrata
Klima
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Grijanje
Etažno plinsko
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor