Grbavica, Grbavička

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Grbavica

Potpuno adaptiran dvosoban stan sa balkonom i lijepim pogledom u neposrednoj blizini restorana “Paper Moon”, naselje Grbavica

1 1 43m2

Opis nekretnine:
Prodaje se potpuno adaptiran dvosoban stan uknjižene kvadrature 43m2 u ulici Grbavička, naselje Grbavica. Nalazi se na sedmom spratu stambene zgrade sa liftom pozicionirane u neposrednoj blizini restorana “Paper Moon”.

Nekretnina sadrži dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu sa izlazom na balkon, kupatilo i predsoblje. Obzirom na položaj i istočnu orijentaciju osigurano je dovoljno prirodne svjetlosti kao i lijep pogled na grad.

Adaptacija nekretnine se odvijala u dva različita vremenska intervala i to:
1. 2010. godine kada je kompletno adaptirano kupatilo sa izmjenjenim vodovodnim instalacijama, novim keramičkim pločicama i sanitarnim elementima. Tom prilikom promijenjene su i keramičke pločice u kuhinji, a nove su postavljene i na balkonu. Stari konvektorski radijatori zamijenjeni su sa novim aluminijskim;
2. 2020. godine kada je postavljena nova PVC stolarija, ugrađena protuprovalna ulazna vrata, izvršeno rušenje i premiještanje nekoliko pregradnih zidova i izvršena postavka kvalitetnog laminata u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i predsoblju.

Ispred zgrade se nalazi javni parking prostor sa većim brojem parking mjesta tako da budući vlasnici neće imati problema u pronalaženju istoga.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na sedmom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Grbavička, naselje Grbavica. Zgrada je pozicionirana u neposrednoj blizini restorana “Paper Moon”.

Naselje u kojem se stan nalazi je jedno od najatraktivnijih i najtraženijih naselja u gradu. Toj činjenici doprinosi blizina svih neophodnih sadržaja za svakodnevne potrebe kao što su: supermarketi, pijaca Grbavica, pekara Grbavica, banka, apoteka, ugostiteljski objekti i sl. Tržni centri “SCC”,”Alta” i “Importane” nalaze se na udaljenosti od svega deset minuta hoda Vilsonovim šetalištem. Osnovne škole “Grbavica 1” i “Kovačići”, kao i nekoliko srednjih škola su na udaljenosti od pet minuta hoda, a bitno je spomenuti da se na putu do istih ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Ugodan životni ambijent ogleda se u mnoštvu zelenih površina, lijepo uređenih parkova, kao i blizini poznatog Vilsonovog šetališta.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa dnevnom boravku, ravno spavaćoj sobi, na lijevo kuhinji i kupatilu. Iz spavaće sobe ravno se izlazi na balkon.

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvena. Laminat u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i balkonu. Interfon. Lift. Protuprovalna ulazna vrata.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 001p/2020 G

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Grbavička

Grad: Sarajevo, Grbavica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 43m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 7/11

Sadržaji nekretnine
Balkon
Blindo vrata
Lift
Osiguranje
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor