Hadžići, Novo naselje

Prodaja, Stan, trosoban, Hadžići

Trosoban stan sa balkonom na prvom spratu, Novo naselje, Hadžići. Namještaj GRATIS!

1 2 63m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se prostran trosoban stan uknjižene površine 63m2 na prvom spratu stambene zgrade u ulici Novo naselje 2, Hadžići. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je izgrađena 2000. godine i ima ukupno tri sprata.

Stan odlikuje funkcionalan raspored sa pristupom svim prostorijama iz ulaznog predsoblja. Posjeduje dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, predsoblje, balkon i ostavu.

Bitno je napomenuti da sav namještaj i ostaje budućem kupcu na poklon.

Obzirom na dvostranu orijentaciju (Jug-Sjever), nekretnina posjeduje mnogo prirodnog svijetla što stvara ugodan ambijent tokom čitavog dana. Jedna od najvećih prednosti nekretnine je izuzetno prostran balkon sa pogledom na okolne planine koji će zasigurno boravak u nekretnini učiniti ugodnim.

Centralna lokacija zgrade u sklopu naselja posjeduje sve neophodne sadržaje potrebne za svakodnevni život.

Veći zajednički parking prostor za stanare nalazi se odmah iza ulaza u zgradu tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u ulici Novo naselje 2, Hadžići. U neposrednoj blizini stambene zgrade smješteni su brojni ugostiteljski i trgovinski objekti, autobuska stanica, te apoteke i Dom zdravlja.

Osnovna škola, kao i igralište za djecu se nalazi cca 15 minuta lagane šetnje, a važno je napomenuti da su u krugu od 500 metara lijepo uređeni parkovi i šetalište kao i svi ostali sadržaji potrebni za kvalitetan način života.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata se pristupa u predsoblje iz kojeg je na lijevo omogućen pristup u dnevni boravak, trpezariju, kuhinju, ostavu i balkon. Desno iz degažmana se pristupa u dvije spavaću sobe, kupatilo.

STANDARD Grijanje na električnu energiju. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Keramičke pločice u kuhinji, ostavi, kupatilu, predsoblju, balkonu. Kablovska TV. Interfon.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 016p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Novo naselje

Grad: Hadžići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 63m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: 1/3

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Podrum
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Električna energija
Stolarija
Drvena