Hadžići, Džamijska

Prodaja, Stan, dvosoban, Hadžići

Prostran dvosoban stan u centralnom dijelu naselja Hadžići, ulica Džamijska. Mogućnost pretvaranja u trosoban!

1 1 55m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se prostran dvosoban stan uknjižene površine 54,85m2 smješten u prizemlju (stvarna visina je visoko prizemlje) stambene zgrade u Džamijskoj ulici, u centru Hadžića. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1960-ih godina.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila i predsoblja. Nalazi se u izvornom stanju pa se budućim kupcima ostavlja mogućnost da adaptaciju istog izvrše prema vlastitim preferencijama. Važno je napomenuti da je u zgradu uveden plin, pa postoji mogućnost priključenja na mrežu i instaliranja plinskog grijanja u samom stanu.

Odličan raspored prostorija u nekretnini daje mogućnost da se bez velikih preinaka ovaj stan pretvori u trosoban. Vlasnici budućim korisnicima stana na poklon ostavljaju kompletan namještaj ukoliko to žele.

LOKACIJA Stan se nalazi na prizemlju stambene zgrade u Džamijskoj ulici, naselje Hadžići. U neposrednoj blizini stana se nalazi se škola, mnoštvo prodavnica i supermarketa, pijaca, apoteka, džamija i mnoptvo sadržaja potrebnih za svakodnevni život. Stanica javnog gradskog prevoza koja se nalazi u neposrednoj blizini stambenog objekta, također omogućava brz i jednostavan pristup ostalim dijelovima grada. Pored ulaza u zgradu se nalazi zajednički parking prostor za stanare.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila i predsoblja.

STANDARD El. konvektori. Vanska i unutrašnja drvena stolarija. Parket i keramičke pločice. Zajednički parking.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 022p/2023 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Džamijska

Grad: Hadžići

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 55m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1960

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: Pr/2

Sadržaji nekretnine
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Konvektori
Stolarija
Drvena