Hrasnica, Šehitluci

Prodaja, Stan, dvosoban, Ilidža, Hrasnica

Djelimično adaptiran, funkcionalan i svijetao dvosoban stan u naselju Hrasnica, Ilidža

1 1 49m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 49m2 u na petom spratu (potkrovlje) stambene zgrade u naselju Hrasnica. Zgrada u kojoj se nalazi stan je izgrađena 1987. godine.

Adaptacija u stanu izvršena je prije nekoliko godina kada je u kuhinji postavljen novi krovni “Velux” prozor, također promijenjeni su i automatski osigurači i postavljena blindirana ulazna vrata. Kuhinja je također bila predmet adaptacije.

Istaknute odlike stana su komforne prostorije, jugozapadna orijentacija i ugodno osvjetljenje koje stvaraju krovni prozori.

U stubišnom dijelu sprata na kojem se nalazi stan, postavljena su predulazna vrata što stvara dodatnu sigurnost.

Ispred zgrade je zajednički parking prostor za stanare.

Namještaj i uređaji u stanu mogu biti predmet prodaje uz dogovor sa vlasnikom.

Lokacija:
Stan se nalazi na petom spratu (potkrovlje) stambene zgrade u ulici Šehitluci, naselje Hrasnica u Opštini Ilidža. U radijusu od 500m od zgrade smještene su kulturne i zdravstvene ustanove, a osnovna škola JU OŠ “Četvta osnovna” je u neposrednoj blizini, kao i autobuska stanica javnog gradskog saobraćaja, supermarket i više manjih trgovina.

Kompletno naselje je veoma mirno, izolovano od gradske buke, okruženo lijepim parkovima i pješačkim stazama pogodnim za šetnju.

Sadržaj:
Dnevni boravak je sa desne strane iz predsoblja. Lijevo iz predsoblja je trpezarija. Kuhinja je sa desne strane iz predsoblja. Pristup spavaćoj sobi i kupatilu je iz degažmana.

Standard:
Električno etažno grijanje. Gusani radijatori. Unutrašnja i vanjska stolarija drvena. U kuhinji PVC “Velux” krovni prozor. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, trpezariji, degažmanu i predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Kablovska TV. Internet. Blindo vrata. Automatski električni osigurači.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!


NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 058p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Šehitluci

Grad: Ilidža, Hrasnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 49m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1987

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: 5/5

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Grijanje
Etažno električno
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor