Hrasnica, Put Famosa

Prodaja, Stan, jednosoban, Ilidža, Hrasnica

Djelimično adaptiran jednosoban stan sa lođom i lijepim pogledom, naselje Hrasnica, općina Ilidža

1 0 34m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se djelimično adaptiran i prostran jednosoban stan sa lođom, uknjižene površine 34m2 smješten na četvrtom (nije posljednji) spratu stambene zgrdade. Stan se nalazi u ulici Put Famosa, naselje Hrasnica, općina Ilidža. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je početkom 80-tih godina i do današnjeg dana uredno je i redovno održavana.

Stan je djelimično adaptiran u nekoliko različitih vremenskih intervala. U prvoj fazi (2009. godina) su zamijenjene električne instalacije i ugrađeni automatski električni osigurači. Godinu dana poslije položen je laminat u svim prostorijama i ugrađena je kuhinja. Posljednja adaptacija je urađena 2017. godine kada su ugrađena protuprovalna i protupožarna ulazna vrata i djelimično adaptirano kupatilo.

U užem krugu zgrade smješteni su svi sadržaji potrebni za svakodnevni život kao: Četvrta osnovna škola, supermarketi, ugostiteljski objekti, pošta, apoteka itd. te mnoštvo zajedničkih parking mjesta.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na četvrtom spratu stambene zgrade u ulici Put Famosa, naselje Hrasnica.

Lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja te se u radijusu od samo 400 metara nalaze: Supermarket Bingo, prodavnice, apoteka, pošta, ugostiteljski objekti, sportsko- rekreativni centar “Famos”, mnoštvo zelenih površina i parkova za djecu itd.

Lokacija je dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada jer je 50 metara od zgrade smješteno autobusko stajalište na koje se zaustavljaju autobusi dvije linije: Ilidža- Hrasnica i Hrasnica- Vijećnica. Pored toga, oko zgrade postoji veliki broj parking mjesta, tako da je budućim stanarima olakšano korištenje automobila.

Četvrta osnovna škola nalazi se cca 50 metara od zgrade, a važno je naglasiti da se na putu do iste ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Sadržaj:
Pravo od ulaznih vrata pristupa se u predsoblje. Desno iz predsoblja je dnevni boravak. Ravno iz predsoblja je kupatilo. Iz dnevnog boravka pravo se pristupa trpezariji pa kuhinji. Pristup na lođu omogućen je iz dnevnog boravka.

Standard:
Električno grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Laminat u dnevnom boravku, predsoblju i trpezariji. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i lođi. Blindo vrata. Kablovska TV. Internet. Lođa. Interfon. Ostava.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 072p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Put Famosa

Grad: Ilidža, Hrasnica

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 34m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: 4/5

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Grijanje
Električna energija
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor