Hrasno, Azize Šaćirbegović

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Hrasno

Namješten adaptiran trosoban stan odličnog rasporeda i dvostrane orijentacije sa lođom, naselje Hrasno

1 2 71m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 71m2 na osmom spratu stambene zgrade sa tri lifta u naselju Hrasno.

Vrlo bitno je naglasiti da većina namještaja i električnih uređaja ostaju budućem kupcu na poklon.

Nekretnina je adaptirana u nekoliko vremenskih intervala u proteklim godinama.

Prije cca. deset godina promijenjena je kompletna vanjska stolarija i postavljena nova PVC sa vanjskim alu roletnama, protuprovalna i protivpožarna ulazna vrata, kao i automatski električni osigurači. Kupatilo je također bilo predmet adaptacije, kao i kuhinja sa postavkom novih elemenata i uređaja koji su uključeni u cijenu stana.

Dodatna funkcionalnost nekretnine je povećana ustakljivanjem lođe 2 čiji je prostor preinačen u radnu sobu.

U cilju ugodnijeg boravka u nekretnini tokom vrelih ljetnih mjeseci tokom 2019. godine ugrađena su čak tri klima uređaja.

Stan posjeduje i pripadajuću podrumsku prostoriju.

Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina je izgrađena 1976. godine i uredno se održava. Odlikuje se kvalitetnom gradnjom te centralnim grijanjem što čini stan ugodnim za boravak i pruža potpuni komfor budućim vlasnicima. Atraktivnost lokacije ogleda se u blizini stanice javnog gradskog saobraćaja i Tržnog centra “Robot” Hrasno.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi na osmom spratu stambene zgrade sa tri lifta u ulici Azize Šačirbegović, naselje Hrasno.
Lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja te se u radijusu od samo 300 metara nalaze šoping centar “Robot”, nekoliko osnovnih škola, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banke, Vilsonovo šetalište i sl.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada jer je tramvajsko stajalište udaljeno samo 150 metara od zgrade, a 200 metara od zgrade se nalazi trolejbusko stajalište.

SADRŽAJ Na lijevoj strani predsoblja nalazi se toalet i degažman, dok je na desnoj strani kuhinja sa trpezarijom i dnevni boravak. Iz degažmana lijevo se pristupa u kupatilo, a desno u spavaću sobu 1. Pristup spavaćoj sobi 2 i radnoj sobi je omogućen iz trpezarije, dok je pristup lođi omogućen iz dnevnog boravka.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija sa alu roletnama. Unutrašnja stolarija drvena. Laminat u dnevnom boravku, predsoblju i degažmanu. Parket u spavaćim sobama, trpezariji i radnoj sobi. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu, kuhinji, predsoblju i lođi. Automatski osigurači. Gusani radijatori. Interfon. Lođa. Tri klima uređaja. Protuprovalna vrata. Podrum.Tri lifta.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 023p/2021 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Azize Šaćirbegović

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 71m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1976

Godina zadnje adaptacije: 2019

Sprat: 8/20

Sadržaji nekretnine
Lođa
Podrum
Blindo vrata
Klima
Lift
Namješteno
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo