Hrasno, Džamijska

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Hrasno

RIJETKO U PONUDI! Adaptiran jednosoban stan na drugom spratu sa lođom u zgradi sa liftom, Hrasno. Mogućnost pretvaranja u dvosoban

1 0 38m2

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se jednosoban stan uknjižene kvadrature 38m2 u ulici Džamijska, naselje Hrasno. Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade sa liftom.

Nekretnina je potpuno adaptirana u dva različita vremenska perioda i to prvi put 2007. godine kada su promijenjene vodoinstalacije, keramičke pločice i sanitarni elementi u kupatilu i kuhinji, postavljen laminat u dnevnom boravku, kuhinji,  predsoblju i ostavi, te promijenjeni elektroosigurači. Tom prilikom stara drvena stolarija je promijenjena i zamijenjena novom drvenom. Umjesto starih konvektorskih radijatora postavljeni su novi aluminijski.

Tri godine nakon prve adaptacije ugrađena su kvalitetna protuprovalna ulazna vrata a urađeno je i ustakljivanje balkona PVC stolarijom.

Veoma je bitno spomenuti da se stan od izvorno jednosobnog može pretvoriti u dvosoban tako što bi se iz dnevnog boravka izbila lođa i na mjesto iste napravila kuhinja (na taj način bi stambeni prostor bio proširen na cca 42 m2). Spavaća soba bi se u tom slučaju organizovala u dotadašnjem prostoru kuhinje i trpezarije.

Stambena zgrada u kojoj se nekretnina nalazi izgrađena je 70-tih godina i nalazi se u dobrom stanju. Ispred zgrade se nalazi zajednički parking sa većim brojem parking mjesta.

LOKACIJA Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Džamijska, naselje Hrasno.

Zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od 300 metara nalaze: trgovački centri “Robot”, “Amko komerc”, Dom Zdravlja “Omer Maslić”, ugostiteljski objekti, apoteka, banka, Vilsonovo šetalište, itd. Obdanište i osnovna škola nalaze se unutar naselja na cca 5 minuta lagane šetnje.

Ispred stambene zgrade nalazi se prostrani parking prostor tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se ravno pristupa dnevnom boravku, na desno kuhinji sa trpezarijom, kupatilu i ostavi.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC i drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u dnevnom boravku, kuhinji i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i lođi. Lift. Interfon. Protuprovalna vrata.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 056p/2021 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Džamijska

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 38m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: 2/8

Sadržaji nekretnine
Lođa
Ostava
Parking
Lift
Kanalizacija
Interfon
Voda
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo