Hrasno, Antuna Branka Šimića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Hrasno

RIJETKO U PONUDI! Potpuno adaptiran i namješten dvosoban stan sa balkonom u zgradi sa tri lifta u neposrednoj blizini Bosmala, naselje Hrasno

1 1 36m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se potpuno adaptiran i namješten dvosoban stan sa balkonom uknjižene površine 36m2 u ulici Antuna Branka Šimića, naselje Hrasno. Stan se nalazi na trinaestom spratu (od ukupno 21) zgrade sa tri lifta.

Nekretnina je potpuno i kvalitetno adaptirana 2021. godine prilikom čega su izmijenjene vodovodne instalacije u kupatilu i kuhinji, postavljene nove keramičke pločice i sanitarni elementi. Promijenjene su i sve elektroinstalacije sa postavkom novih kablova, utičnica, rasvjetnih tijela i automatskih osigurača. Umjesto starih ulaznih drvenih vrata, postavljena su nova protuprovalna i protupožarna. Vanjska izvorna stolarija je također zamijenjena i ugrađena nova PVC.

Prilikom adaptacije postojeći prostor kuhinje i trpezarije je pregrađen i na taj način jedan dio pretvoren u spavaću sobu čime se  povećala funkcionalnost stambenog prostora.

Veoma je bitno napomenuti da se nekretnina prodaje sa svim namještajem vidljivim na slikama, uključujući i nove električne uređaje u kuhinji sa 5-godišnjom garancijom proizvođača (mašina za suđe, frižider, ploča i rerna za kuhanje).

Nekretnina je idealna prilika za sve potencijalne kupce koji nemaju vremena da prolaze kroz mukotrpan proces adaptacije i koji žele da unosom svojih ličnih stvari, u potpunosti završe proces useljenja.

LOKACIJA Stan se nalazi na trinaestom spratu (od ukupno 21) stambene zgrade sa tri lifta u ulici Antuna Branka Šimića, naselje Hrasno.

U krugu od 400m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Robot”, ugostiteljski objekti, restorani, benzinska pumpa, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog “Vilsonovog šetališta”.

Glavne saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od svega pet minuta hoda, dok je zgrada zbog svog položaja dovoljno izolovana od buke i gužve glavne saobraćajnice.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa kupatilu, ravno dnevnom boravku, na lijevo. Iz dnevnog boravka na lijevo se ulazi u spavaću sobu iz koje je na desno izlaz na balkon.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, kuhinji i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu i balkonu. Blindo vrata. Interfon. Internet. Kablovska TV. Lift. Namještaj.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 072p/2021 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Antuna Branka Šimića

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 36m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1974

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: 13/21

Sadržaji nekretnine
Balkon
Blindo vrata
Nova kuhinja
Lift
Namješteno
ADSL
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo