Hrasno, Azize Šaćirbegović

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Hrasno

Trosoban stan dvostrane orijentacije sa dvije zatvorene lođe u zgradi kvalitetne gradnje, ul. Azize Šaćirbegović, Hrasno

1 2 76m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvostrano orjentisan trosoban stan sa dvije zatvorene lođe uknjižene površine 76m2 smješten na visokom prizemlju stambene zgrade novije gradnje u ulici Azize Šaćirbegović. Zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je 1980-tih godine i od tada je redovno i uredno održavana.

Stan se nalazi u izvornom stanju što budućim korisnicima nekretnine nudi mogućnost da istu adaptiraju i namjeste prema vlastitim preferencijama. U proteklom periodu u stanu su ugrađena nova protuprovalna ulazna vrata.

Nekretnina se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, toaleta, ostave, predsoblja, degažmana i dvije ustakljene lođe.

Lokacija na kojoj je smještena predmetna nekretnina okružena je mnoštvom zelenih površina i parkova, a također je jako dobro saobraćajno povezana sa svim dijelovima grada. U neposrednoj blizini se nalazi veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je korištenje privatnog automobila uveliko olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na visokom prizemlju stambene zgrade u ulici Azize Šaćirbegović, naselje Hrasno.

U krugu od 400m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Robot”, ugostiteljski objekti, restorani, benzinska pumpa, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog “Vilsonovog šetališta”.

Glavne saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od svega pet minuta hoda, dok je zgrada zbog svog položaja dovoljno izolovana od buke i gužve glavne saobraćajnice.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, toaleta, ostave, predsoblja, degažmana i dvije ustakljene lođe.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama, Vinil obloge u predsoblju, degažmanu, kuhinji i trpezariji. Ostava u stanu. Odvojena podrumska prostorija. Interfon. Blindo vrata. Dvije lođe.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 001p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Azize Šaćirbegović

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 76m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: Pr/4

Sadržaji nekretnine
Lođa
Ostava
Blindo vrata
Telefon
Kanalizacija
Plin
Interfon
Voda
Struja
Grijanje
Etažno plinsko