Hrasno, Porodice Ribar

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Hrasno

Potpuno adaptiran dvosoban stan na prvom spratu u ul. Porodice Ribar, Hrasno. U cijenu uključen namještaj!

1 1 45m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kompletno adaptiran dvosoban stan uknjižene kvadrature 45m2 (prema navodima vlasnika stvarna površina iznosi cca. 53m2) na prvom spratu u ulici Porodice Ribar, naselje Hrasno. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je 1970-ih godina i uredno se održava.

Kompletna adaptacija izvršena je 2015. godine kada su vlasnici: izmijenili vodovodne i elektro instalacije sa automatskim osiguračima, postavili vanjsku PVC stolariju sa vanjskim alu roletnama, unutrašnju drvenu stolariju, parket u svim prostorijama, keramičke pločice u predsoblju, kupatilu i kuhinji. U istom periodu vlasnici su ugradili blindirana ulazna vrata.

Važno je napomenuti da je u cijenu uključen i namještaj.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i predsoblja.

LOKACIJA Stan je smješten na prvom spratu stambene zgrade koja se nalazi u ulici Porodice Ribar, naselje Hrasno.

U krugu od 200m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Robot”, ugostiteljski objekti, restorani, banka, apoteka, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenim zelenih površinama, kao i blizini poznatog “Vilsonovog šetališta”.

Glavne gradske saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od samo dvije minute hoda. Lokacija je odlično cestovno povezana sa svim dijelovima grada.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u svim prostorijama, keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsoblju. Interfon. Blindo vrata. Internet.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 010p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Porodice Ribar

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 45m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2015

Sprat: 1/8

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Nova kuhinja
Lift
Namješteno
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Interfon
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo