Hrasno, Aleja Lipa

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Hrasno

Rijetko na tržištu! Jednosoban stan u kvalitetnoj zgradi, ulica Aleja Lipa, naselje Hrasno

1 0 29m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se djelimično adaptiran jednosoban stan, uknjižene površine 29m2, smješten na visokom prizemlju stambene zgrade u ulici Aleja Lipa, naselje Hrasno. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je 1970. godine. U stanu nije bilo velikih adaptacija u posljednje vrijeme pa se budućim korisnicima ostavlja mogućnost adaptacije i namještanja stana prema vlastitim preferencijama. Posljednja adaptacija urađena je 2002. godine kada je postavljena kompletna vanjska PVC stolarija, nove elektro instalacije i izvršeno renoviranje kupatila. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i predsoblja. Lokaciju krasi mnoštvo zelenih površina, blizina gradskog saobraćaja, kao i svih sadržaja potrebnih za svakodnevni život. Ispred i okolo zgrade smješteno je dosta zajedničkih parking mjesta te je korištenje automobila uveliko olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na visokom prizemlju stambene zgrade u ulici Aleja Lipa, naselje Hrasno. Zgrada je pozicionirana u neposrednoj blizini Vilsonovog šetališta. Naselje u kojem se stan nalazi je jedno od najatraktivnijih i najtraženijih naselja u gradu. Toj činjenici doprinosi blizina svih neophodnih sadržaja za svakodnevne potrebe kao što su: supermarketi, pijaca, pekara, banka, apoteka, ugostiteljski objekti i sl. Tržni centri “SCC”,”Alta” i “Importane” nalaze se na udaljenosti od svega deset minuta hoda Vilsonovim šetalištem. Osnovne škole “Grbavica 1” i “Grbavica 2”, kao i nekoliko srednjih škola su na udaljenosti od pet minuta hoda, a bitno je spomenuti da se na putu do istih ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica. Ugodan životni ambijent ogleda se u mnoštvu zelenih površina, lijepo uređenih parkova, kao i neposrednoj blizini poznatog Vilsonovog šetališta.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, keramičke pločice u kupatilu. Vinas ploča u predsoblju i kuhinji. Internet. Interfon

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 018p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Aleja Lipa

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 29m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2002

Sprat: Pr/12

Sadržaji nekretnine
Internet
Kanalizacija
Interfon
Voda
Javni Parking
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo