Hrasno, Aleja Lipa

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Hrasno

Trosoban stan dvostrane orijentacije sa dvije lođe i prelijepim pogledom, Aleja Lipa, naselje Hrasno, Novo Sarajevo

1 2 65m2
179.000 KM ~91.521 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan sa dvije lođe i lijepim pogledom uknjižene površine 65.15m2 smješten na petom spratu (nema lifta) stambene zgrade u ulici Aleja Lipa, naselje Hrasno. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je cca 1970.-tih godina.

Predmetna nekretnina je nadograđena 2002. godine i do dan danas se uredno i redovno održava. Važno je spomenuti da su kompletne elektronske instalacije zajedno sa automatskim osiguračima izmjenjene 2016. godine.

Vlasnik budućim kupcima na poklon ostavlja kompletan namještaj u stanu.

Stan se sastoji od: dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, dvije lođe i predsoblja.

LOKACIJA Nekretnina se nalazi na petom spratu stambene zgrade u ulici Aleja Lipa, naselje Hrasno. Zgrada je pozicionirana u neposrednoj blizini Vilsonovog šetališta.

Naselje u kojem se stan nalazi je jedno od najatraktivnijih i najtraženijih naselja u gradu. Toj činjenici doprinosi blizina svih neophodnih sadržaja za svakodnevne potrebe kao što su: supermarketi, pijaca, pekara, banka, apoteka, ugostiteljski objekti i sl. Tržni centri “SCC”, ”Alta” i “Importane” nalaze se na udaljenosti od svega deset minuta hoda Vilsonovim šetalištem. Osnovne škole “Grbavica 1” i “Grbavica 2”, kao i nekoliko srednjih škola su na udaljenosti od pet minuta hoda, a bitno je spomenuti da se na putu do istih ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Ugodan životni ambijent ogleda se u mnoštvu zelenih površina, lijepo uređenih parkova, kao i neposrednoj blizini poznatog Vilsonovog šetališta.

SADRŽAJ Stan se sastoji od: dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, dvije lođe i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Laminat u svim prostorijama. Keramičke pločice u kuhinji, lođama i kupatilu. Interfon. Internet. Klima uređaj. Blindo vrata.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 041p/2022 SG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 179.000KM

Cijena EUR: ~91.521EUR

Lokacija

Adresa: Aleja Lipa

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 65m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: 5/5

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Klima
Električna energija
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Poslovnica Stari Grad