Hrasno, Milana Preloga

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Hrasno

Dvostrano orijentisan i namješten trosoban stan sa balkonom i lođom, naselje Hrasno

1 2 63m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvostrano orijentisan i namješten trosoban stan uknjižene površine 63m2 (u koju ne ulaze kvadrature balkona i lođe) na četvrtom spratu (posljednji) manje stambene zgrade u naselju Hrasno. Dvostrana orijentacija (Sjever-Jug), dosta zelenih površina i blizina Vilsonova šetališta, te blizina svih drugih sadržaja neophodnih za svakodnevni boravak i život, samo su neke od karakteristika ove nekretnine.

Nekretnina je djelimično adaptirana u nekoliko različitih vremenskih intervala i to prvi put 2007. godine prilikom čega je izvršena izmjena vodovodnih instalacija u kupatilu, kao i zamjena starih keramičkih pločica i sanitarnih elemenata. Naknadno, 2012. godine, ugrađena je postojeća tuš kabina a postavljena je i nova kupatilska garnitura. Kao vid dodatne sigurnosti za stanare, 2009. godine su ugrađena kvalitetna protuprovalna ulazna vrata a tom prilikom su položene i keramičke pločice u predsoblju i kuhinji. Ostatak stana nije bio predmet adaptacije, tako da ista može biti izvršena u skladu sa preferencijama i željama budućih vlasnika.

Veoma je bitno napomenuti da se nekretnina prodaje sa svim namještajem vidljivim na slikama.

LOKACIJA

Stan se nalazi na četvrtom spratu (posljednji) stambene zgrade u ulici Azize Šaćirbegović, naselje Hrasno.

U krugu od 400m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Robot”, ugostiteljski objekti, restorani, benzinska pumpa, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodnom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog “Vilsonovog šetališta”.

Glavne saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od svega nekoliko minuta hoda, dok je zgrada zbog svog položaja dovoljno izolovana od buke i gužve glavne saobraćajnice.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa kuhinji i trpezariji, ravno dnevnom boravku i degažmanu. Iz degažmana na lijevo su dvije spavaće sobe, ravno kupatilo. Izlaz na balkon je iz dnevnog boravka, a izlaz na lođu iz manje spavaće sobe.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija drvena. Unutrašnja stolarija drvena. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama, trpezariji i degažmanu. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju, balkonu i lođi. Interfon. Blindo vrata. Podrum.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način. Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 048p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Milana Preloga

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 63m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1984

Godina zadnje adaptacije: 2007

Sprat: 4/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Lođa
Podrum
Blindo vrata
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena