Hrasno, Trg heroja

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Hrasno

Potpuno adaptiran i namješten dvosoban stan sa balkonom u “utopljenoj” zgradi sa dva lifta, Trg Heroja, Hrasno

1 1 36m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se kompletno i kvalitetno adapitran dvosoban stan uknjižene površine 36m2 na trinaestom spratu stambene zgrade u naselju Hrasno, ulica Trg Heroja. Funkcionalan raspored prostorija kao i otvoren pogled samo su neke od karakteristika koje doprinose ugodnom boravku u nekretnini.

Potpuna, ujedno i kvalitetna, adaptacija nekretnine je završena u oktobru 2022. godine i tom prilikom je:

  • promijenjena je stara drvena unutrašnja stolarija i postavljena nova;
  • adaptirano kupatilo sa promjenom vodovodnih instalacija, postavkom novih keramičkih pločica i sanitarnih elemenata;
  • ugrađena kvalitetna protuprovalna i protupožarna ulazna vrata;
  • u svim prostorijama položen je tarket debljine 12mm;
  • u kuhinji i kupatilu postavljene su nove keramičke pločice;
  • zamijenjene su kompletne električne instalacije te ugrađeni automatski osigurači kao i utičnice i prekidači (niti jedna stara električna instalacija nije ostavljena u stanu);
  • postavljena nova rasvjetna tijela u cijelom stanu;
  • u svakoj sobi razvedena instalacija kablovske televizije.

Veoma je bitno napomenuti da se nekretnina prodaje sa svim namještajem vidljivim na slikama, uključujući i nove električne uređaje u kuhinji sa 5-godišnjom garancijom proizvođača (mašina za suđe, frižider, ploča i rerna za kuhanje, napa).

Nekretnina je idealna prilika za sve potencijalne kupce koji nemaju vremena da prolaze kroz mukotrpan proces adaptacije i koji žele da unosom svojih ličnih stvari, u potpunosti završe proces useljenja.

LOKACIJA Stan se nalazi na trinaestom spratu stambene zgrade sa dva lifta u ulici Trg Heroja, naselje Hrasno.

U krugu od 400m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Robot”, ugostiteljski objekti, restorani, benzinska pumpa, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodnom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog “Vilsonovog šetališta”.

Glavne saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od svega nekoliko minuta hoda, dok je zgrada zbog svog položaja dovoljno izolovana od buke i gužve glavne saobraćajnice.

SADRŽAJ Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa kupatilu, ravno kuhinji i dnevnom boravku sa trpezarijom. Iz dnevnog boravka na lijevo je ulaz u spavaću sobu. Izlaz na balkon je iz spavaće sobe.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvena. Tarket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, hodniku i kuhinji. Keramičke pločice u kupatilu i na balkonu. Interfon. Protuprovalna vrata. Dva lifta.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način. Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 060p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg heroja

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 36m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1974

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: 13/21

Sadržaji nekretnine
Balkon
Blindo vrata
Nova kuhinja
Lift
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC