Hrasno, Trg heroja

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Hrasno

Prostran jednosoban stan u obnovljenom neboderu, Trg Heroja, Hrasno. Mogućnost pretvaranja u dvosoban!

1 0 36m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jednosoban stan uknjižene površine 36m2 smješten na 19. spratu stambene zgrade (nije posljednji sprat) sa dva lifta. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina je izgrađena cca. 1980-tih godina te je prije nekoliko godina adaptirana u smislu da je urađena vanjska termoizolacija i zamjenjena vanjska PVC stolarija na svim stanovima.

Stan se nalazi u roh-bau stanju te se budućim korisnicima istog ostavlja mogućnost adaptacije i prerasporeda prostora prema vlastitim preferencijama.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, kupatila, lođe i predsoblja.

LOKACIJA

Stan se nalazi na devetnaestom spratu (nije posljednji sprat) stambene zgrade sa dva lifta u ulici Trg Heroja, naselje Hrasno.

U krugu od 400m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Robot”, ugostiteljski objekti, restorani, benzinska pumpa, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodnom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog “Vilsonovog šetališta”.

Glavne saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od svega nekoliko minuta hoda, dok je zgrada zbog svog položaja dovoljno izolovana od buke i gužve glavne saobraćajnice.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, kupatila, lođe i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Lođa.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 008p/2023 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg heroja

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 36m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 0000

Sprat: 19/21

Sadržaji nekretnine
Lođa
Blindo vrata
Lift
Električna energija
Voda
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC