Hrasno, Aleja Lipa

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Hrasno

Prostran dvosoban stan sa lođom i odličnim pogledom, ul. Aleja Lipa, naselje Hrasno

1 1 53m2
229.000 KM ~117.086 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se prostran dvosoban stan sa lođom uknjižene površine 53m2 (prema navodima vlasnika stvarna kvadratura iznosi 57m2) smješten na sedmom spratu (nije posljednji sprat) stambene zgrade sa dva lifta u ulici Aleja Lipa, naselje Hrasno. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je cca. 1970-ih godina i do dan danas je uredno i redovno održavana.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, lođe, predsoblja i ostave. Premještanjem kuhinje u dnevni boravak lako bi se mogao napraviti trosoban stan.

Temeljna adaptacija ove nekretenina urađena je 2000. godine. Nakon toga, u dva navrata je adaptiran dio stana i to: godine 2015. zamijenjena su protivprovalna i protivpožarna ulazna vrata. Godine 2020. zamjenjena je vanjska drvena stolarija u svim prostorijama izuzev dnevnog boravka uz koju su postavljene vanjske ALU roletne i komarnici.

LOKACIJA Stan se nalazi na sedmom spratu stambene zgrade sa dva lifta u ulici Aleja Lipa, naselje Hrasno.

U krugu od 200m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Robot”, ugostiteljski objekti, restorani, benzinska pumpa, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila.

Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog “Vilsonovog šetališta”. Glavne saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od svega nekoliko minuta hoda, dok je zgrada zbog svog položaja dovoljno izolovana od buke i gužve glavne saobraćajnice.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje u kombinaciji sa trpezarijom, kupatila, lođe, predsoblja i ostave.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket, keramičke pločice i vinas pločice. Dva lifta. Interfon. Lođa. Ostava. Internet. Kablovska TV.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 038p/2023 ST

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 229.000KM

Cijena EUR: ~117.086EUR

Lokacija

Adresa: Aleja Lipa

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 53m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2020

Sprat: 7/12

Sadržaji nekretnine
Lođa
Ostava
Blindo vrata
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad