Hrasno, Azize Šaćirbegović

Prodaja, Stan, četverosoban, Sarajevo, Hrasno

Četverosoban stan dvostrane orijentacije sa lođom i veoma lijepim pogledom, ulica Azize Šaćirbegović, naselje Hrasno

1 3 71m2
299.000 KM ~152.876 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan četverosoban stan dvostrane orijentacije i odličnog pogleda uknjižene površine 71m2 smješten na 18. spratu stambene zgrade koja posjeduje tri lifta od ukupno 20 spratova. Zgrada je izgrađena cca. 1970-ih godina i do dan danas je uredno i redovno održavana.

Stan je većinski adaptiran 2016. godine kada su prema navodima vlasnika: zamijenjene vodovodne i električne instalacije, postavljen hrastov parket, zamijenjena kompletna vanjska i unutrašnja stolarija, pregrađivanjem dobijena još jedna spavaća soba, zamijenjeni radijatori u svim prostorijama, postavljena protivprovalna vrata i adaptirano kupatilo i toalet.

Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom, tri spavaće sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, lođe i predsoblja.

Okolo zgrade nalazi se veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je korištenje automobila uveliko olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na osamnaestom spratu stambene zgrade sa tri lifta u ulici Azize Šaćirbegović, naselje Hrasno.

U krugu od 300m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Robot”, ugostiteljski objekti, restorani, benzinska pumpa, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog “Vilsonovog šetališta”.

Glavne saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od svega nekoliko minuta hoda, dok je zgrada zbog svog položaja dovoljno izolovana od buke i gužve glavne saobraćajnice.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka u kombinaciji sa trpezarijom, tri spavaće sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, lođe i predsoblja.

STANDARD Centralno grijanje Toplane. Vanjska i unutrašnja drvena stolarijia. Parket i keramičke pločice. Interfon. Tri lifta. Lođa. Protivprovalna vrata. Internet. Kablovska TV.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 055p/2023 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 299.000KM

Cijena EUR: ~152.876EUR

Lokacija

Adresa: Azize Šaćirbegović

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 71m2

Broj soba: 4

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: 18/20

Sadržaji nekretnine
Lođa
Ostava
Blindo vrata
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad