Hrasno, Trg heroja

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Hrasno

Djelimično adaptiran, funkcionalan dvosoban stan sa lođom i lijepim pogledom. Ulica Trg Heroja, naselje Hrasno - PRODANO!

1 1 45m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 45m2 na desetom spratu stambene zgrade u naselju Hrasno. Stan karakteriše prostranost i funkcionalan raspored prostorija, dvostrana orijentacija (Jug-Zapad) te lođa sa otvorenim pogledom što omogućava ugodan boravak u stanu.

Djelimična adaptacija stana izvršena je u nekoliko različitih vremenskih intervala i to:
- 2001. godine kada je adaptirano kupatilo sa novim vodovodnim instalacijama, keramičkim pločicama i sanitarnim elementima. Iste godine postavljene su nove keramičke pločice u predsoblju i kuhinji, te protuprovalna ulazna vrata.
- 2004. godine promijenjeni su radijatori i postavljeni novi aluminijski.
- 2008. godine postavljen je novi parket u trpezariji, te pvc vanjska stolarija u spavaćoj sobi i na lođi.

Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina je izgrađena 1974. godine i uredno se održava.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi na 10. spratu stambene zgrade u ulici Trg Heroja, naselje Hrasno.

Lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja te se u radijusu od samo 400 metara nalaze: Tržni centar "Robot" Hrasno, Tržni centar "Robot" Socijalno, nekoliko supermakreta, osnovna škola, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banke, Vilsonovo šetalište, itd.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada jer je tramvajsko stajalište udaljeno samo 200 metara od zgrade, a 150 metara od zgrade nalazi se i trolejbusko stajalište.

Osnovna škola "Hrasno" nalazi se unutar naselja na cca. 5 minuta lagane šetnje, a važno je naglasiti da se na putu do iste ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

Sadržaj:
Na desnoj strani predsoblja nalazi se dnevni boravak i kuhinja sa trpezarijom, dok je lijevo kupatilo. Ravno iz predsoblja nalazi se spavaća soba. Pristup lođi omogućen je iz trpezarije.

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija pvc u spavaćoj sobi i lođi, drvena u dnevnom boravku i trpezariji. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i trpezariji. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i predsoblju. Beton na lođi. Lift. Blindo vrata.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 047p/2018 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg heroja

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 45m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1974

Godina zadnje adaptacije: 2008

Sprat: 10/20

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Lift
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Lođa
Interfon
Internet
Grijanje
Centralno Toplane
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor