Hrasno, Azize Šaćirbegović

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Hrasno

Dvostrano orijentisan, funkcionalan trosoban stan sa dvije lođe na prvom spratu manje stambene zgrade, Hrasno - PRODANO!

1 2 74m2
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 74m2 na prvom spratu stambene zgrade u naselju Hrasno.

Stan karakteriše prozračnost prostorija, dvostrana orijetnacija (Istok-Zapad), funkcionalan raspored prostorija, te dvije lođe sa otvorenim pogledom što omogućava ugodan boravak u stanu. Nekretnina se nalazi u izvornom stanju i u istu nije bilo većih ulaganja, tako da budući vlasnici imaju mogućnost da prilikom eventualne adaptacije istu izvrše prema vlastitim željama i mogućnostima.

Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina je izgrađena 1980. godine i uredno se održava. Atraktivnost lokacije se ogleda u blizini stanice javnog gradskog saobraćaja i Tržnog centra "Robot" Hrasno.

Lokacija:
Stan se nalazi na 1. spratu stambene zgrade bez lifta u ulici Azize šačirbegović, naselje Hrasno. Lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja te se u radijusu od samo 300 metara nalaze Tržni centar "Robot" Hrasno, nekoliko osnovnih škola, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banke, Vilsonovo šetalište i sl. Osnovna škola "Hrasno" nalazi se unutar naselja na cca. 5 minuta lagane šetnje.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada jer je tramvajsko stajalište udaljeno samo 300 metara od zgrade, a 100 metara od zgrade nalazi se trolejbusko stajalište.

U neposrednoj blizini zgrade nalazi se parking prostor.

Sadržaj:
Na desnoj strani predsoblja nalazi se dnevni boravak, dok je lijevo degažman i toalet. Ravno iz predsoblja nalazi se trpezarija sa kuhinjom. Na desnoj strani degažmana je kupatilo, dok je lijevo spavaca soba 2. Ravno iz degažmana pristupa se u spavaću sobu 1. Pristup lođi 1 je omogućen iz kuhinje, dok je pristup lođi 2 omogućen iz spavaće sobe 2.

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija drvo. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u dnevnom boravku i spavaćim sobama. Keramičke pločice u kupatilu i toaletu. Vinas pločice u predsoblju, degažmanu, kuhinji i trpezariji. Beton na lođama. Interfon. Kablovska TV.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 045p/2018 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Azize Šaćirbegović

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 74m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 1980

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Kablovska TV
Voda
Električna energija
Kanalizacija
Telefon
Lođa
Interfon
Internet
Grijanje
Centralno Toplane
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor