Hrasno, Antuna Branka Šimića

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Hrasno

Djelimično adaptiran i prostran dvosoban stan sa lođom u zgradi od fasadne cigle, naselje Hrasno

1 1 59m2

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 59m2 u ulici Antuna Branka šimića, naselje Hrasno. Smješten je na visokom prizemlju stambene zgrade koja se nalazi u neposrednoj blizini "Bosmal City Centra".

Nekretninu karakteriše dvostrana orijentacija (sjever-jug), te funkcionalan raspored na način da se iz predsoblja pristupa svim prostorijama. Djelimična adaptacija izvršena je 2006. godine kada su renovirani kupatilo i kuhinja, a samo dvije godine nakon toga postavljen je laminat u predsoblju, trpezariji i spavaćoj sobi.

Stambena zgrada u kojoj se nalazi predmetna nekretnina izgrađena je 80tih godina, a odlikuje je veoma kvalitetna gradnja i komocija stanovanja koja se ogleda u prostranosti haustora i zajedničkih prostorija, kao i predulaz koji stanarima pruža dodatni vid sigurnosti.

Iza zgrade se nalazi veći broj parking mjesta čime je olakšano korištenje automobila.

Lokacija:
Stan je smješten na visokom prizemlju stambene zgrade u ulici Antuna Branka šimića, naselje Hrasno. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini "Bosmal City Centra".

Osim navedenog, u krugu od 200m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC "Robot", ugostiteljski objekti, restorani, benzinska pumpa, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodnom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog "Vilsonovog šetališta".

Glavne gradske saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od samo dvije minute hoda, dok je ovaj stambeni kompleks zbog svog položaja izdvojen od gužve i buke glavne saobraćajnice.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa kupatilu i kuhinji, ravno trpezariji i spavaćoj sobi, na lijevo dnevnom boravku. Pristup lođi omogućen je ravno iz dnevnog boravka.

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku. Laminat u spavaćoj sobi, trpezariji i predsoblju. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i lođi. Interfon. Predulaz. Lift.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 026p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Antuna Branka Šimića

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 59m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2008

Sprat: 0.5/8

Sadržaji nekretnine
Lođa
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Dimnjak
Grijanje
Centralno Toplane