Hrasno, Azize Šaćirbegović

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Hrasno

Funkcionalan manji dvosoban stan sa lođom i lijepim pogledom na grad, naselje Hrasno

1 1 36m2

Prodaje se manji dvosoban stan uknjižene površine 36m2 u ulici Azize šaćirbegović, naselje Hrasno. Nalazi se na petnaestom spratu stambene zgrade sa tri lifta.

Stan je adaptiran 2006. godine prilikom čega je izmještanjem kuhinje u dnevni boravak dobijena spavaća soba čime je uveliko povećana funkcionalnost. Zahvaljujući istočnoj orijentaciji osigurano je dovoljno prirodne svjetlosti, dok se sa lođe pruža prelijep pogled na grad. Obzirom na kvadraturu i lokaciju, te niske režijske troškove ova nekretnina predstavlja idealnu priliku za dugoročno i kratkoročno iznajmljivanje.

Stambena zgrada u kojoj se stan nalazi izgrađena je krajem 70-tih godina i odlikuje se kvalitetnom gradnjom. Ispred zgrade se nalazi javni parking prostor sa većim brojem parking mjesta.

Lokacija:
Stan je smješten na petanestom spratu stambene zgrade u ulici Azize šaćirbegović, naselje Hrasno. Zgrada se nalazi u blizini stambeno poslovnog kompleksa "Bosmal city centar".

U krugu od 200m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC "Robot", ugostiteljski objekti, restorani, benzinska pumpa, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog "Vilsonovog šetališta".

Glavne gradske saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od samo dvije minute hoda, dok je ovaj stambeni kompleks zbog svog položaja izdvojen od gužve i buke glavne saobraćajnice.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se na desno pristupa kupatilu i kuhinji, ravno dnevnom boravku. Na lijevo iz dnevnog boravka se pristupa spavaćoj sobi. Na desno iz spavaće sobe je pristup lođi.

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsoblju. Lift. Kablovska TV. Internet.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 037p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Azize Šaćirbegović

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 36m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1975

Godina zadnje adaptacije: 2006

Sprat: 15/20

Sadržaji nekretnine
Lođa
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor