Hrasno, Trg heroja

Prodaja, Stan, jednosoban, Sarajevo, Hrasno

Jednosoban stan sa lođom i funkcionalnim rasporedom na Trgu Heroja, naselje Hrasno

1 0 36m2

Prodaje se jednosoban stan uknjižene površine 36m2 u ulici Trg Heroja, naselje Hrasno. Nalazi se na petom spratu stambene zgrade sa dva lifta.

Stan se odlikuje funkcionalnim rasporedom prostorija i istočnom orijentacijom zbog čega je osigurano dovljno prirodne svjetlosti tokom većeg dijela dana. Obzirom da se nekretnina nalazi u izvornom stanju budućim vlasnicima je pružena mogućnost da adaptaciju i uređenje enterijera izvrše prema vlastitim željama i potrebama.

Zahvaljujući maloj kvadraturi zagarantovani su niski režijski troškovi tokom cijele godine.

Stambena zgrada u kojoj se stan nalazi izgrađena je 70-tih godina. Ispred zgrade se nalazi zajednički parking prostor tako da je korištenje automobila uveliko olakšano.

Lokacija:
Stan se nalazi na petom spratu stambene zgrade sa dva lifta u ulici Trg Heroja, naselje Hrasno.

U krugu od 400m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Robot”, ugostiteljski objekti, restorani, benzinska pumpa, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog “Vilsonovog šetališta”.

Glavne saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od svega pet minuta hoda, dok je zgrada zbog svog položaja dovoljno izolovana od buke i gužve glavne saobraćajnice.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se ravno pristupa kuhinji i dnevnom boravku, na desno kupatilu. Ravno iz kuhinje je pristup lođi.

Standard:
Centralno grijanje Toplane. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku. Keramičke pločice u kuhinji, predsoblju i kupatilu. Interfon. Lift.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 043p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg heroja

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 36m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1975

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 5 - 20/5

Sadržaji nekretnine
Lođa
Lift
Električna energija
Kanalizacija
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor