Hrasno, Džamijska

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Hrasno

Kompletno adaptiran i svijetao manji dvosoban stan na šestom spratu zgrade sa liftom, naselje Hrasno

1 1 37m2

Prodaje se manji dvosoban stan uknjižene kvadrature 37m2 u ulici Džamijska, naselje Hrasno. Stan se nalazi na šestom spratu stambene zgrade sa liftom.


Nekretnina je kompletno adaptirana u dva različita vremenska perioda i to prvi put 2014. godine ka da su promijenjene vodoinstalacije, keramičke pločice i sanitarni elementi u kupatilu, postavljeni novi kuhinjski elementi, postavljen laminat u dnevnom boravku, kuhinji, spavaćoj sobi i predsoblju, te promijenjene elektroinstalacije. Četiri godine nakon toga postavljena je nova vanjska PVC stolarija i novi radijatori.


Veoma je bitno spomenuti da je stan od izvorno jednosobnog pretvoren u dvosoban tako što je iz dnevnog boravka izbijena lođa i na mjesto iste napravljena kuhinja (na taj način je stambeni prostor po informacijama od strane vlasnika proširen na cca 41 m2). Spavaća soba je organizovana u dotadašnjem prostoru kuhinje i trpezarije. Pored funkcionalnog rasporeda kao pozitivnu karakteristiku također možemo izdvojiti istočnu orijentaciju zbog čega stan obiluje prirodnom svjetlošću tokom većeg dijela dana.

Stambena zgrada u kojoj se nekretnina nalazi izgrađena je 70-tih godina i nalazi se u dobrom stanju. Ispred zgrade se nalazi zajednički parking sa većim brojem parking mjesta.


Lokacija:

Stan se nalazi na šestom spratu stambene zgrade sa liftom u ulici Džamijska, naselje Hrasno.


Zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina, a sama lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja, te se u radijusu od 300 metara nalaze: trgovački centri “Robot”, “Amko komerc”, Dom Zdravlja “Omer Maslić”, ugostiteljski objekti, apoteka, banka, Vilsonovo šetalište, itd. Obdanište i osnovna škola nalaze se unutar naselja na cca 5 minuta lagane šetnje.


Ispred stambene zgrade nalazi se prostrani parking prostor tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.


Sadržaj:

Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se ravno pristupa dnevnom boravku sa kuhinjom, na desno spavaćoj sobi i kupatilu, na lijevo ostavi.


Standard:

Centralno grijanje Toplane. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u dnevnom boravku i spavaćoj sobi, kuhinji i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu. Lift. Interfon. Klima uređaj. Kablovska TV. Internet.


FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!


NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 050p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Džamijska

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 37m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2018

Sprat: 6/8

Sadržaji nekretnine
Ostava
Klima
Lift
Kanalizacija
Kablovska TV
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
PVC i drvo
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor