Hrasno, Azize Šaćirbegović

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Hrasno

Prostran trosoban stan dobrog rasporeda i dvostrane orijentacije sa dvije lođe na sedmom spratu stambene zgrade, naselje Hrasno

1 2 71m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 71m2 na sedmom spratu stambene zgrade u naselju Hrasno.


Stan karakteriše prostranost i funkcionalan raspored prostorija, dvostrana orijentacija (Jug-Istok) te dvije lođe sa otvorenim pogledom što omogućava ugodan boravak u stanu. Nekretnina je djelimično adaptirana 2016. godine kada je ustakljen balkon sa pvc stolarijom, te su postavljene keramičke pločice na lođi. Iste godine postavljen je klima uređaj u dnevnom boravku. Osim pomenutih, drugih ulaganja nije bilo, tako da budući vlasnici imaju mogućnost da prilikom eventualne adaptacije istu izvrše prema vlastitim željama i mogućnostima.


Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina je izgrađena 1976. godine i uredno se održava. Atraktivnost lokacije svakako se ogleda u blizini stanice javnog gradskog saobraćaja i Tržnog centra “Robot” Hrasno.


Lokacija:

Nekretnina se nalazi na sedmom spratu stambene zgrade sa tri lifta u ulici Azize Šačirbegović, naselje Hrasno.

Lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja te se u radijusu od samo 300 metara nalaze šoping centar “Robot”, nekoliko Osnovnih Škola, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banke, Vilsonovo šetalište i sl.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada jer je tramvajsko stajalište udaljeno samo 150 metara od zgrade, a 200 metara od zgrade se nalazi trolejbusko stajalište.

 

Sadržaj:

Na desnoj strani predsoblja nalazi se toalet i degažman, dok je na lijevoj kuhinja sa trpezarijom i dnevni boravak. Na desnoj strani degažmana nalazi se kupatilo dok je lijevo spavaća soba 1. Pristup spavaćoj sobi 2 i lođi 2 omogućen je iz trpezarije, dok je pristup lođi 1 omogućen iz dnevnog boravka.


Standard:

Centralno grijanje Toplane. Vanjska stolarija drvo. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u dnevnom boravku, spavaćim sobama, predsoblju i degažmanu te trpezariji. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu, kuhinji i lođama. Interfon. Lift. Podrum.


FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 053p/2019 NS

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Azize Šaćirbegović

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 71m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1976

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: 7/20

Sadržaji nekretnine
Lođa
Podrum
Klima
Lift
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Satelitska TV
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor