Hrasno, Trg heroja

Prodaja, Stan, dvosoban, Sarajevo, Hrasno

Djelimično adaptiran dvosoban stan sa lođom i lijepim pogledom, ulica Trg Heroja, naselje Hrasno

1 1 45m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

 

Prodaje se djelimično adaptiran dvosoban stan sa lođom, uknjižene površine 45m2 smješten na jedanaestom spratu stambene zgrade sa dva lifta, ulica Trg Heroja, naselje Hrasno. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je 1974. godine i uredno i redovno je održavana. Stan karakteriše prostranost i funkcionalan raspored prostorija, dvostrana orijentacija (Jug-Zapad) te lođa sa otvorenim pogledom prema Bosmalu što omogućava ugodan boravak u stanu.

Djelomična adaptacija nekretnine odvijala se u dva različita vremenska intervala i to: 2015. godine promijenjene su električne instalacije (kablovi u zidovima i postavljeni automatski el. osigurači) te je brušen i lakiran parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Prije dvije godine zamijenjene su vodovodne instalacije u kuhinji i kupatilu, postavljene keramičke pločice u kupatilu, predsoblju i kuhinji te ugrađena nova ugradbena kuhinja. Ostatak stana se nalazi u izvornom stanju te je budućim kupcima ostavljen prostor da stan adaptiraju prema svojim željama.

U neposrednoj blizini zgrade smješten je veliki broj zajedničkih parking mjesta što budućim stranarima olakšava korištenje automobila. Važno je napomenuti da postoji projekat za utopljavanje ove zgrade i postavljanje termoizolacione fasade uz sufinansiranje stanara.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 11. spratu stambene zgrade u ulici Trg Heroja, naselje Hrasno.

Lokacija je atraktivna zbog blizine sadržaja koji doprinose kvaliteti življenja te se u radijusu od samo 400 metara nalaze: Tržni centar “Robot” Hrasno, Tržni centar “Robot” Socijalno, nekoliko supermakreta, osnovna škola, ugostiteljski objekti, apoteka, ambulanta, banke, Vilsonovo šetalište, itd.

Lokacija je izuzetno dobro povezana javnim gradskim saobraćajem sa ostalim dijelovima grada jer je tramvajsko stajalište udaljeno samo 200 metara od zgrade, a 150 metara od zgrade nalazi se i trolejbusko stajalište. Pored toga, oko zgrade postoji veliki broj parking mjesta, tako da je budućim stanarima olakšano korištenje automobila.

Osnovna škola “Hrasno” nalazi se unutar naselja na cca. 5 minuta lagane šetnje, a važno je naglasiti da se na putu do iste ne prelazi niti jedna veća saobraćajnica.

 

Sadržaj:

Na desnoj strani predsoblja nalazi se dnevni boravak i kuhinja sa trpezarijom, dok je lijevo kupatilo. Ravno iz predsoblja nalazi se spavaća soba. Pristup lođi omogućen je iz trpezarije.

 

Standard:

Centralno grijanje Toplane. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u predsoblju, kupatilu i kuhinji. Blindo vrata. Kablovska TV. Internet. Lođa. Interfon. Dva lifta.

 

FINANSIRANJE

Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 068p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Trg heroja

Grad: Sarajevo, Hrasno

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 45m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1974

Godina zadnje adaptacije: 2017

Sprat: 11/21

Sadržaji nekretnine
Lođa
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Lift
Električna energija
ADSL
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Interfon
Voda
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor