Ilidža, IV viteške brigade

Prodaja, Stan, trosoban, Ilidža, Ilidža

NOVOGRADNJA ILIDŽA! Komforan trosoban stan površine 75m2 sa 2 kupatila, dvostrane orjentacije u objektu vrhunske kvalitete u blizini Velike aleje, Ilidža! Samo 2 stana dostupna!

2 2 75m2
261.800 KM ~133.856 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Zadovoljstvo nam je predstaviti stambeno-poslovni objekat u izgradnji na vrhunskoj lokaciji u neposrednoj blizini Velike aleje na Ilidži. Lokacija objekta je izuzetno atraktivna obzirom da se u neposrednoj blizini nekretnine nalazi obilje zelenih površina, kao i prostora za šetnju i relaksaciju. Centar Ilidže je dostupan na cca 10 minuta lagane šetnje, a Velika aleja i Park „Banjska“ se nalaze na nepunu minutu hoda od objekta.

Predmetna stambena jedinica je projektovane površine 74,80 m2 i raspolaže sa 2 komforne spavaće sobe sa vlastitim kupatilama, velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom u „open space“ konceptu, toaletom, predsobljem i lođom na koju se izlazi iz dnevnog boravka. Povoljna dvostrana orjentacija i izrazito velike staklene plohe omogućit će dovoljno prirodne svjetlosti i prelijep otvoreni pogled, koji zajedno sa mirnim okruženjem u kojem se nalazi pretvaraju ovu nekretninu u idealno mjesto za svakodnevni život i odmor.

Tip stana „E“ dostupan je samo na etažama drugog i petog sprata. Jedinstvena cijena stanova po m2 iznosi 3.500 KM sa PDV-om!

Za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pojedinostima pozovite Vašeg agenta: Dervišbegović Haris  Mob/Viber/WhatsApp +387 61 319 893.

Stambeno-poslovni objekat će biti spratnosti -1+P+6 sa maksimalno 5 stanova po etaži. Svaki stan će imati 2 kupatila i toalet, te će raspolagati s 2 komforne spavaće sobe. Objekat će posjedovati recepciju, što će svakako pridonijeti dodatnoj sigurnosti stanara obzirom da će se kontrolisati ulazak u zgradu, a uz moderan izgled objekta isti će svakako predstavljati rijetkost na tržištu i biti jedan od rijetkih objekata ovakvog tipa u Sarajevu.

Također je moguće kupiti i garažno mjesto u suterenskoj etaži po cijeni od 23.400,00 KM sa uključenim PDV-om!

Izgradnja objekta je u završnoj fazi te se uskoro očekuje useljenje u isti!

Posebna pogodnost za sve potencijalne kupce je mogućnost kratkoročnog iznajmljivanja nekretnine, gdje bi iznajmljivanje i upravljanje nekretninom preuzeo investitor, a vlasnik stana bi imao izuzetno dobar povrat na svoju investiciju (projicirani godišnji povrat iznosi od 13.200 – 17.400 KM, u normalnim tržišnim uslovima*).

*NAPOMENA: u normalnim tržišnim uslovima te po podacima iz 2019.godine.

Prilikom izgradnje objekta investitor je posebnu pažnju posvetio ugrađenim materijalima kako bi isti zadovoljili sve pa i one najzahtjevnije kupce. Od ugrađenih materijala možemo izdvojiti; Protukliznu porcelansku keramiku debljine 1 cm, masivni parket prve klase d= 20,00 mm, ulazna protupožarna i protuprovalna vrata I klase, unutrašnja vrata od punog drveta, vanjska 6 ili 7 komorna stolarija sa izrazitio velikim staklenim plohama, fasada debljine 15cm, plinsko etažo grijanje. Svaka soba će imati klima uređaj.

LOKACIJA Stambeno poslovni objekat se nalazi u neposrednoj blizini Velike aleje i parka „Banjska“. U neposrednoj blizini nekretnine nalaze se kafići, uređena šetališta, trg, univerziteti, Hotel „Terme“, dok se u radijusu od 10 minuta hoda nalazi centar Ilidže sa svim nepohodnim sadržajima za ugodan život.

SADRŽAJ Ulaskom u stan pristupa se predsoblju. Iz predsoblja pravo nalazi se spavaća soba 1 sa svojim kupatilom, lijevo spavaća soba 2 sa svojim kupatilom a desno dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom i toalet. Pristup lođi omogućen je iz dnevnog boravka.

STANDARD Fasadni sistem sa stiroporom debljine 15cm i izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima. Vanjska stolarija predviđena od vrhunskih 6 ili 7 komornih PVC profila. Unutrašnja stolarija od masivnog drveta. Podna obloga u stanovima, parket prve klase, dužice različitih dužina d=20,00 mm, keramika I klase d= 1,00 cm. Plinsko etažno grijanje. Protupožarna i protuprovalna vrata. Klima uređaj u svakoj sobi. Svaka stambena ima individualna mjerila za potrošnju vode, struje i plina. Audio interfon.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete ne kretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. Svi tekstovi ovoj webstranici se temelje na informacijama dobijenh od strane investitora za koje vjerujemo da su pouzdane. Uprkos svakom naporu koji je napravljen kako bi se osigurala tačnost, ne možemo ponuditi bilo kakvu garanciju da oglasi ne sadržavaju činjenične greške. Ukoliko utvrdite takve greške molimo Vas da nam javite kako bi ih mogli ispraviti. Fotografije u oglasu su sa već izgrađenih lamela i isključivo su informativnog karaktera.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: N/2021-2915

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 261.800KM

Cijena EUR: ~133.856EUR

Lokacija

Adresa: IV viteške brigade

Grad: Ilidža, Ilidža

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 75m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 2

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 2021

Godina zadnje adaptacije: 2021

Sprat: 2 - 5/6

Sadržaji nekretnine
Garaža
Lođa
Blindo vrata
Klima
Lift
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Video nadzor
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo
Haris Dervišbegović
Haris Dervišbegović
Poslovnica Novi Grad
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor