Ilidža, Bosanskih gazija

Prodaja, Stan, jednosoban, Ilidža, Ilidža

Jednosoban stan sa ustakljenom terasom, Pejton, Ilidža

1 0 30m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jednosoban stan površine 30m2 smješten u prizemlju stambene zgrade u ulici Bosanskih gazija, Pejton, Opština Ilidža. Bitno je naglasiti da stan posjeduje ustakljenu terasu čijim se renoviranje može dobiti dodatni prostor i povećati funkcionalnost nekretnine. Zgrada u kojoj se stan nalazi također ima lijepo uređen vrt sa mnoštvom zelenila, koji će budućem vlasniku predstavljati oazu mira i odmora.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, terase, kupatila i predsoblja. Ima dvostranu istok-zapad orijentaciju.

Lokacija na kojoj je smještena predmetna nekretnina okružena je mnoštvom zelenih površina, a također je jako dobro saobraćajno povezana. U neposrednoj blizini se nalaze marketi, pijaca, škole i vrtići, te veliki broj zajedničkih parking mjesta pa je korištenje privatnog automobila uveliko olakšano.

Izuzev ugrađenih PVC ulaznih vrata i vanjske stolarije i uvođenja plinskih instalacija, nije bilo značajnijih ulaganja u nekretninu, što omogućava novom vlasniku da je adaptira u skladu sa vlastitim potrebama.

LOKACIJA Stan se nalazi u ulici Bosanskih gazija, naselje Pejton.  U krugu od 500m do 700 m nalaze se mnogobrojni raznovrsni sadržaji kao što su: supermarketi, TC “Sara”, ugostiteljski objekti, restorani, tramvajski terminal, dom zdravlja, osnovna škola itd. Budući stanari će imati pristup svim bitnim sadržajima praktično bez korištenja automobila. Atraktivnost lokacije se ogleda u ugodom životnom okruženju sa dosta lijepo uređenih zelenih površina, kao i blizini poznatog “Vrela Bosne”.

Glavne saobraćajnice sa stanicama javnog gradskog prevoza su na udaljenosti od svega pet minuta hoda, dok je stambena jedinica zbog svog položaja dovoljno izolovana od buke i gužve glavne saobraćajnice.

SADRŽAJ Stan se sastoji od predsoblja, terase, kupatila, kuhinje sa trpezarijom i dnevnog boravka.

STANDARD Plinske peći. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija.Vinas pločice u dnevnom boravku, jednom dijelu kuhinje i kupatila Keramičke pločice u kuhinji, predsoblju, kupatilu i terasi. Internet. Kablovska TV.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 039p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Bosanskih gazija

Grad: Ilidža, Ilidža

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 30m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1970

Godina zadnje adaptacije: 2010

Sprat: Pr/2

Sadržaji nekretnine
Parking
Terasa
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Plinske peći
Stolarija
PVC i drvo