Ilidža, Butmirska cesta

Prodaja, Stan, dvosoban, Ilidža, Ilidža

Dvosoban stan na trećem spratu u zgradi Grand Centra, Ilidža. Kompletan namještaj uključen u cijenu!

1 1 54m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se potpuno namješten dvosoban stan uknjižene površine 54m2 na 3. spratu u zgradi Grand Centra (novija gradnja) u središtu Ilidže, pored Termalne rivijere. 

Zgrada posjeduje lift, izgrađena je 2009. godine po visokim standardima i uz korištenje kvalitetnih materijala. U stanu je postavljena prvoklasna vanjska PVC i unutrašnja drvena, bijela eko stolarija. Završna obrada podova izvedena je prvoklasnim laminatom. Ulazna vrata su napravljena po standardima protuprovalne i protupožarne zaštite. Sve stambene jedinice posjeduju video interfon i individualne mjerače utroška vode.

Stan sadrži prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo i predsoblje.

Vrlo bitno je napomenuti da kompletan namještaj u stanu uključujući kvalitetnu ugradbenu kuhinju je uključen u cijenu.

Zajednički pristup cijelom objektu je u nivou prizemlja, sa sjeverozapadne strane gdje je smješten veliki ulazni hol sa vjetrobranom, liftovima i stepeništem. Stambena zgrada ima svoj unutrašnji otvoreni atrij koji je povezan sa svim haustorima. S obzirom da svaki stan u zgradi posjeduje individualne mjerače potrošnje režijski troškovi su znatno manji u poređenju sa zgradama starije gradnje.

Kao još jednu pozitivnu karakteristiku ove nekretnine možemo izdvojiti da se nalazi u izuzetno mirnom okruženju, izolovana od buke iako se nalazi na svega 2 minute od centra Ilidže i svih zbivanja. 

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu zgrade u ulici Butmirska cesta, na Ilidži, do Termalne rivijere. Lokacija obiluje zelenim površinama, parkovima, te velikim brojem pješačkih zona i aleja idealnih za opuštenu šetnju ili aktivnu rekreaciju. U neposrednoj blizini zgrade, u radiusu od cca. 300m nalaze se mnogi poslovno-prodajni objekti, Grand centar Merkator, veliki broj uslužnih objekata sa ljetnim baštama, supermarketi, banke, Dom zdravlja, Općina Ilidža, dvije osnovne škole, Gimnazija, dva Univerziteta, hotelski kompleksi te drugi objekti različitih sadržaja što boravak u ovom naselju čini ugodnim i komfornim za život.

Na samo par stotina metara od zgrade nalaze se glavna tramvajska i autobuska okretaljka u centru Ilidže, što ovu lokaciju odlično povezuje sa ostalim dijelovima grada. U suterenu stambene zgrade i tržnog centra nalazi se veliki zajednički parking prostor.

SADRŽAJ Pristup spavaćoj sobi je ravno nasuprot ulaznim vratima. Iz predsoblja desno se pristupa kupatilu, a lijevo dnevnom boravku koji je u kombinaciji sa kuhinjom.

STANDARD Centralno grijanje riješeno na dva načina: 1) putem termalne vode i 2) kotlovnica na krovu zgrade koja potrošnjom gasa snabdijeva čitav objekt toplotnom energijom, sa zasebnim mjeračima utroška toplotne energije za svaku stambenu jedinicu. Prvoklasna vanjska PVC i unutrašnja drvena, bijela stolarija. Kvalitetni laminat u sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju. Video interfon. Automatski osigurači. Kablovska TV. Mjerač utroška vode. Blindo vrata. Lift.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 055p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Butmirska cesta

Grad: Ilidža, Ilidža

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 54m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2009

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: 3/4

Sadržaji nekretnine
Parking
Blindo vrata
Nova kuhinja
Lift
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Interfon
Videofon
Voda
Video nadzor
Javni Parking
Struja
Stolarija
PVC i drvo