Ilidža, Jahiela Fincija

Prodaja, Stan, trosoban, Ilidža, Ilidža

Trosoban stan sa balkonom na drugom spratu stambene zgrade na atraktivnoj lokaciji u naselju Lužani, Ilidža

1 2 76m2
209.000 KM ~106.860 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 76m2 na drugom spratu stambene zgrade u ulici Jahijela Fincija u naselju Lužani, opština Ilidža.

Stambena zgrada je izgrađena početkom osamdesetih godina, ima ukupno četiri sprata i odlikuje je visoka kvaliteta gradnje.

Stan je funkcionalnog rasporeda i dvostrane orjentacije, a sastoji se od dnevnog boravka sa izlazom na prostrani balkon, dvije spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, toaleta, predsoblja i ostave.

Posljednjih godina nije bilo značajnih intervencija i renoviranja tako da je budućim vlasnicima ostavljena mogućnost adaptacije i uređenja u skladu sa ličnim potrebama i mogućnostima.

Bitno je napomenuti da je ova nekretnina smještena u lijepo uređenom i planski izgrađenom naselju sa širokim pristupnim cestama, uređenim trotarima za pješake kao i ostalom infrastruktom. Sadržaji kao što su osnovna škola, vjerski objekti, trgovine te poznati restoran „Brajlović” su smješteni u radijusu od cca. 200 metara. Sami centar Ilidže sa svim ostalim sadžajima je udaljen samo nekoliko minuta lagane šetnje. Ono što ovu lokaciju čini još atraktivnijom jeste blizina uređenih parkova sa velikim zelenim površinama i poznate šetnice Velika Aleja kojom se dolazi do Vrela Bosne.

Stambena zgrada je okružena javnim parkingom sa dovoljnim brojem parking mjesta tako da je olakšano korištenje privatnog automobila.

Kao glavne karakteristike izdvajamo mirno i atraktivno okruženje u naselju sa svom pratećom infrastrukturom, funkcionalan raspored i dvostrana orjentacija, kvalitetna gradnja, dobra spratnost, blizina samog centra Ilidže i dostupnost osnovnih sadržaja, odlična saobraćajna povezanost, itd.

LOKACIJA Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade u ulici Jahijela Fincija, naselje Lužani. Zgrada se nalazi u blizini policijske stanice Ilidža, ugostiteljskog objekta Brajlović i nedaleko od atraktivnog šetališta – Velika Aleja.

Naselje je veoma mirno sa mnoštvom zelenih površina u okolini i razvijenom cestovnom komunikacijom. Javni gradski saobraćaj odlično povezuje lokaciju sa ostalim dijelovima grada, dok se banke, pošta, tramvajska stanica, obrazovne ustanove, nekoliko trgovačkih centara i ugostiteljski objekti nalaze u radijusu od 600 metara. Bitno je napomenuti da se osnovna škola, dječiji vrtić nalaze na samo cca. 200 metara, a dvije srednje škole su udaljnene cca. 600 metara.

SADRŽAJ Dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, toalet, predsoblje, balkon i ostava.

STANDARD Centralno grijanje iz Toplana. Unutrašnja drvena stolarija. Vanjska PVC stolarija. Parket u dnevnom boravku, jednoj spavaćoj sobi i trpezariji. Laminat u drugoj spavaćoj sobi, kuhinji i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu i toaletu. Priključci za kablovsku TV, internet i telefon. Interfon. Ostava. Blindo vrata.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Poslovnica Novi Grad
Opšte informacije

Broj nekretnine: 014p/2023 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 209.000KM

Cijena EUR: ~106.860EUR

Lokacija

Adresa: Jahiela Fincija

Grad: Ilidža, Ilidža

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 76m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 1

Godina izgradnje: 1980

Godina zadnje adaptacije: 2022

Sprat: 2/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Parking
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Video nadzor
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Centralno Toplane
Stolarija
Drvena
Irma Grabovica
Irma Grabovica
Poslovnica Novi Grad