Ilidža, Butmirska cesta

Prodaja, Stan, dvosoban, Ilidža, Ilidža

RIJETKOST NA TRŽIŠTU! Dvosoban stan na 1. spratu sa pogledom na Termalnu rivijeru. Parking mjesto i namještaj uključeni u cijenu!

1 1 59m2

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 59,415m2, na 1. spratu u zgradi sa liftom i pripadajućim parking mjestom u zgradi novije gradnje na Ilidži, pored Termalne rivijere.

Zgrada je izgrađena 2009. godine po visokim standardima gradnje, vrhunskog kvaliteta i nalazi se u sklopu Grand Centra na Ilidži. U stanu je postavljena prvoklasna vanjska i unutrašnja drvena, bijela eko stolarija. Završna obrada podova izvedena je prvoklasnim hrastovim parketom. Ulazna vrata su napravljena po standardima protuprovalne i protupožarne zaštite. Sve stambene jedinice posjeduju video interfon i individualne mjerače utroška vode.

Zajednički pristup cijelom objektu je u nivou prizemlja, sa sjeverozapadne strane gdje je smješten veliki ulazni hol sa vjetrobranom, liftovima i stepeništem, a iznad trgovinsko-poslovnog centra je pripadajući krovni parking kapaciteta 134 vozila. Stambena zgrada ima svoj unutrašnji otvoreni atrij koji je povezan sa svim haustorima. S obzirom da svaki stan u zgradi posjeduje individualne mjerače potrošnje režijski troškovi su znatno manji u poređenju sa zgradama starije gradnje.

U svrhu ugodnijeg boravka u nekretnini u ljetnim mjesecima, vlasnik je ugradio klima uređaj. Kompletan namještaj u stanu uključujući kvalitetnu ugradbenu kuhinju ostaje kupcu na poklon. Kao još jednu pozitivnu karakteristiku ove nekretnine možemo izdvojiti da se nalazi u izuzetno mirnom okruženju, izolovana od buke iako se nalazi na svega 2 minute od centra Ilidže i svih zbivanja.

Vrlo bitno je napomenuti da nekretnina posjeduje i svoje zasebno parking mjesto na krovnom parkingu. Parking mjesto nije uknjiženo, ali je označeno i povezano sa stanom.

Lokacija:
Stan se nalazi na prvom spratu u ulici Butmirska cesta, u stambenoj zgradi novije gradnje, na Ilidži, do Termalne rivijere. Lokacija obiluje zelenim površinama, parkovima, te velikim brojem pješačkih zona i aleja idealnih za opuštenu šetnju ili aktivnu rekreaciju. U neposrednoj blizini zgrade, u radiusu od cca. 300m nalaze se mnogi poslovno-prodajni objekti, Grand centar Merkator, veliki broj uslužnih objekata sa ljetnim baštama, supermarketi, banke, Dom zdravlja, Općina Ilidža, dvije osnovne škole, Gimnazija, dva Univerziteta, hotelski kompleksi te drugi objekti različitih sadržaja što boravak u ovom naselju čini ugodnim i komfornim za život.

Na samo par stotina metara od zgrade nalaze se glavna tramvajska i autobuska okretaljka u centru Ilidže, što ovu lokaciju odlično povezuje sa ostalim dijelovima grada. U suterenu stambene zgrade i tržnog centra nalazi se veliki zajednički parking prostor, a na krovnom parkingu stan posjeduje i zasebno parking mjesto.

Sadržaj:
Pristup spavaćoj sobi je ravno nasuprot ulaznim vratima. Iz predsoblja lijevo se pristupa kupatilu i ostavi, a desno dnevnom boravku koji je u kombinaciji sa kuhinjom. Izlaz na balkon je iz dnevnog boravka.

Standard:
Centralno grijanje riješeno na dva načina: 1) putem termalne vode i 2) kotlovnica na krovu zgrade koja potrošnjom gasa snabdijeva čitav objekt toplotnom energijom, sa zasebnim mjeračima utroška toplotne energije za svaku stambenu jedinicu. Prvoklasna vanjska i unutrašnja drvena, bijela stolarija. Kvalitetni laminirani parket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju, ostavi i balkonu. Video interfon. Automatski osigurači. Kablovska TV. Mjerač utroška vode. Blindo vrata. Lift. Klima uređaj. Parking mjesto.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Broj nekretnine: 030p/2019 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Butmirska cesta

Grad: Ilidža, Ilidža

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 59m2

Broj soba: 2

Broj spavaćih soba: 1

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2009

Godina zadnje adaptacije: 2009

Sprat: 1/4

Sadržaji nekretnine
Balkon
Parking
Klima
Lift
Namješteno
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Grijanje
Etažno plinsko
Koliko vrijedi moja nekretnina?
Moj Prostor Moj Prostor