Istočna Ilidža, Srpskih vladara

Prodaja, Stan, jednosoban, Istočna Ilidža

Funkcionalan namješten jednosoban stan, Dobrinja, Istočno Sarajevo. Mogućnost pretvaranja u manji dvosoban stan!

1 0 36m2

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se jednosoban stan uknjižene površine 36,86 m2 na trećem spratu stambene zgrade u ulici Srpskih vladara, naselje Dobrinja, Istočno Sarajevo.

Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je izgrađena 2000. godine i ista se redovno održava.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i predsoblja. Stan također posjeduje i pripadajuću tavansku ostavu/prostoriju.

Bitno je napomenuti da sav namještaj ostaje budućem kupcu na poklon.

Jednostavnim pregrađivanjem trpezarijskog dijela može se dobiti manja spavaća soba te se dodatno povećati funkcionalnost stambenog prostora.

Stan je 2016. godine bio predmetom adaptacije, pri čemu svu vlasnici postavili novu vanjsku PVC stolariju, ugradili blindo vrata i automatske osigurače. Stan je redovno i uredno održavan.

Nekretnina ima funkcionalan raspored, a jugo-istočna orijentacija pruža obilje prirodnog osvjetljenja.

Centralna lokacija zgrade u sklopu naselja posjeduje sve neophodne sadržaje potrebne za svakodnevni život.

Veći zajednički parking prostor za stanare nalazi se odmah iza ulaza u zgradu tako da je korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

LOKACIJA Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u ulici Srpskih vladara, Dobrinja, Istočno Sarajevo. U neposrednoj blizini stambene zgrade smješteni su brojni ugostiteljski i trgovinski objekti, autobuska stanica i terminal za gradski i međugradski saobraćaj, TC Tom, TC Bingo, te apoteke i Dom zdravlja.

Osnovna škola, kao i igralište za djecu se nalazi cca 10 minuta lagane šetnje, a važno je napomenuti da su u krugu od 500 metara lijepo uređeni parkovi i šetalište kao i svi ostali sadržaji potrebni za kvalitetan način života.

SADRŽAJ  Ravno od ulaznih vrata se pristupa u predsoblje iz kojeg je na lijevo omogućen pristup u dnevni boravak. Iz dnevnog boravaka je pristup trpezariji, kuhinji. Pravo iz predsoblja je pristup kupatilu.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku, trpezariji. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju. Kablovska TV. Interfon. Automatski osigurači.Blindo vrata. Tavanska ostava. Parking.

FINANSIRANJE Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 029p/2022 NG

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Srpskih vladara

Grad: Istočna Ilidža

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 36m2

Broj soba: 1

Broj spavaćih soba: 0

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije: 2016

Sprat: 3/3

Sadržaji nekretnine
Ostava
Parking
Blindo vrata
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
PVC i drvo