Istočno Sarajevo, Akademika Petra Mandića

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Istočno Sarajevo

Trosoban stan sa lijepim pogledom, ulica Akademika Petra Mandića, naselje Dobrinja 1, Istočno Sarajevo

1 2 77m2
169.000 KM ~86.408 EUR

OPIS NEKRETNINE

PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se komforan trosoban stan uknjižene površine 77,37m2 smješten na petom spratu stambene zgrade. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je cca. 2000. godine i do dan danas je uredno i redovno održavana.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, predsoblja i degažmana.

Stan nakon izgradnje nije bio useljen do u nazad 2 godine tako da se nalazi u izvrsnom stanju. U okruženju zgrade nalazi se veliki broj parking mjesta te je korištenje automobila uveliko olakšano. Također, u radijusu od cca. 300 metara smještena je i autobuska stanica.

LOKACIJA Stan se nalazi na petom spratu stambene zgrade u ulici Akademika Petra Mandića, Dobrinja 1, Istočno Sarajevo. U neposrednoj blizini stambene zgrade smješteni su brojni ugostiteljski i trgovinski objekti, autobuska stanica, TC Tom, TC Bingo, te apoteke i Dom zdravlja.

Osnovna škola, srednja škola kao i igralište za djecu se nalazi cca 5 minuta lagane šetnje, a važno je napomenuti da su u krugu od 500 metara lijepo uređeni parkovi i šetalište kao i svi ostali sadržaji potrebni za kvalitetan način života.

SADRŽAJ Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila, predsoblja i degažmana.

STANDARD Plinsko etažno grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Laminat i keramičke pločice. Interfon. Internet. Kablovska TV.

FINANSIRANJE putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način! Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije. 


 

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Dogovorite obilazak ove nekretnine
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 023p/2023 BD

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Cijena: 169.000KM

Cijena EUR: ~86.408EUR

Lokacija

Adresa: Akademika Petra Mandića

Grad: Sarajevo, Istočno Sarajevo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 77m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 2000

Godina zadnje adaptacije:

Sprat: 5/5

Sadržaji nekretnine
Blindo vrata
Električna energija
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Plin
Interfon
Voda
Dimnjak
Javni Parking
Struja
Grijanje
Etažno plinsko
Stolarija
Drvena
Kemal Šošić
Kemal Šošić
Br. certifikata: 01-01.1-192/22
Poslovnica Stari Grad