Koševo, Asima Ferhatovića

Prodaja, Stan, trosoban, Sarajevo, Koševo

Adaptiran trosoban stan odličnog rasporeda sa balkonom u neposrednoj blizini KCUS-a, Koševo

1 2 63m2

Opis nekretnine:
PROSTOR Vam izdaje fiskalni račun za svaku uslugu! Vaša sigurnost je naša obaveza!

Prodaje se trosoban stan površine 63m2 smješten u prizemlju stambene zgrade u ulici Asima Ferhatovića, naselje Koševo. Zgrada u kojoj je smještena predmetna nekretnina izgrađena je krajem 1960-tih godina i uredno je i redovno održavana. Obzirom da se nekretnina nalazi u prizemlju, bitno je istaknuti da su postavljene sigurnosne rešetke.

Nekretnina je adaptirana u dva navrata. Prva adaptacija se desila 2007. godine kada su postavljene nove električne instalacije, zidovi su dodatno očvršćeni i ponovo malterisani, te se lođa pripojila dnevnom boravku. U toku 2009. godine promijenjena je vodovodna instalacija u kupatilu, te su postavljene nove keramičke pločice i sanitarni elementi, zatim su u kuhinji također postavljene nove keramičke pločice kao i kuhinjski elementi, ugrađena je vanjska drvena stolarija „Kontinental“, izvršeno brušenje i lakiranje parketa i montaža ulaznih blindiranih vrata.

Istaknute prednosti stana su kvalitetna adaptacija, dvostrana (istok-zapad) orijentacija koja pruža dovoljno prirodne svjetlosti, odličan raspored i prostrane sobe, te gradsko grijanje iz Toplana. Ispred i u okolini zgrade postoji nekoliko javnih parking površina pa je time korištenje vlastitog automobila u velikoj mjeri olakšano.

Lokacija:
Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade pozicionirane u ulici Asima Ferhatovića, naselje Koševo. Zgrada je okružena mnoštvom lijepo uređenih zelenih površina a sama lokacija je poznata kao mirno i porodično naselje.

U neposrednoj blizini se nalazi veliki broj sadržaja nepohodnih za svakodnevni život kao što su osnovna i srednja škola, obdanište, veliki broj fakulteta, Klinički centar, supermarketi, pijaca Ciglane, parkovi i igrališta, ugostiteljski objekti, saloni ljepote i mnogi drugi. Za sve one koji preferiraju sportski način života bitno je istaknuti da su sportsko-rekreativni centri Zetra i Koševo na svega 10 minuta pješačke udaljenosti, kao i park Betanija.

Lokacija je dobro povezana i sa gradskim prevozom jer se u bližem okruženju nalazi trolejbuska okretaljka Jezero, te autobuska stanica za liniju Dom Armije – Breka.

Sadržaj:
Ravno od ulaznih vrata je predsoblje iz kojeg se ravno pristupa dnevnom boravku a iz kojeg se desno pristupa kuhinji. Dalje se iz predsoblja na lijevo pristupa kupatilu kao i spavaćoj sobi 2 a na desno spavaćoj sobi 1 iz koje je omogućen izlaz na balkon.

Standard:
Centralno grijanje iz Toplana. Vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsoblju. Kablovska TV. Internet. Interfon. Blindo vrata.

FINANSIRANJE
Putem ugovora o saradnji sa većinom vodećih banaka u mogućnosti smo da Vam ponudimo u svakom trenutku najpovoljnije uslove finansiranja kupovine nekretnina na tržištu. Zašto plaćati veću kamatu nego što to morate i zašto trošiti Vaše vrijeme na obilaženje banaka, kada naš agent to može obaviti za Vas brzo i efikasno. Ova usluga je potpuno besplatna za Vas bilo da kupujete nekretninu iz naše ponude ili na neki drugi način!

Niste se još odlučili koja je nekretnina prava za Vas, a znate da trebate finansiranje? Kontaktirajte već danas jednog od naših agenata kako bi provjerili koja banka je spremna da Vas finansira po najboljim uvjetima i do kojeg maksimalnog iznosa!

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Prikaži cijeli tekst Sakrij tekst
Opšte informacije

Reg.br.agencije: 13/2022

Broj nekretnine: 047p/2019 C

Tip nekretnine: Stan

Tip akcije: Prodaja

Lokacija

Adresa: Asima Ferhatovića

Grad: Sarajevo, Koševo

Osnovne informacije

Površina nekretnine: 63m2

Broj soba: 3

Broj spavaćih soba: 2

Broj kupatila: 1

Broj toaleta: 0

Godina izgradnje: 1968

Godina zadnje adaptacije: 2009

Sprat: Pr/2

Sadržaji nekretnine
Balkon
Ostava
Podrum
Blindo vrata
Nova kuhinja
Električna energija
ADSL
Internet
Telefon
Kanalizacija
Kablovska TV
Voda
Grijanje
Centralno Toplane